שלום לכולם!

T noki

New member
שלום לכולם!

הייתי פה בפורום מספר פעמים, ולכן חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור או להפנות אותי למקום המתאים. אני מתמחה ברפואת משפחה, ולאור המצב הכלכלי הקשה בשנים האחרונות אנחנו נתקלים לצערנו הרב בחולים שידם אינה משגת לקנות את התרופות הקבועות שלהם. מדובר בד"כ בסכום בסביבות ה-300 ש"ח בחודש. אי לכך הם לא קונים את התרופות או קונים חלק מהם, ומצבם הרפואי מדרדר בהתאם לתרופות שאותם הם לא לוקחים. ניסינו לעזור בכל הכיוונים - פעם עוד היתה קרן שעזרה של המועצה המקומית או של הקופה, אבל גם להם נגמר הכסף. לפעמים רופאים או אחיות עוזרים להם לקנות (מכספם הפרטי), לפעמים אנחנו מצליחים להשיג דוגמיות מחברות תרופות ושומרים להם את התרופות, אבל כל הפתרונות האלו הם זמניים ולא עוזרים לאורך זמן, אלא לחודש פה חודש שם. אנחנו כבר לא יודעים איך אפשר לעזור להם כלכלית. מדובר בחולים שבד"כ אין להם משפחה שיכולה לעזור להם, וגם מיצינו את כל העזרה של העו"ס. פשוט כואב הלב בכל פעם לראות אנשים זקנים שבריאותם מדרדרת בגלל שאינם יכולים לקנות תרופות. האם אתם מכירים עמותה או אגודה לעזרה הדדית שאנחנו יכולים לפנות אליה כדי שהחולים יקבלו את העזרה? אודה על כל עזרה בנושא. יום טוב לכולכם!

שלום לך, תנסי בבקשה

יד עזר למרפא ברשות כב' הרב פיהרר. עזר מציון. רופאים לזכויות אדם. מצרפת לך קישור, שם יש מספרי טלפון. מקוה שתקבלו מענה לבעיה המוכרת.

למעלה