שלום לכולם

שלום לכולם

יש לי חשבון סטודנט בבנק פועלים כבר הרבה זמן, מחזיק כרטיס קמפוסקרט, מסגרת אשראי של 1500 ש"ח ישנה הכנסה קבועה של 2000 ש"ח בחודש, כמו גם ההוצאות הקבועות שלי בכרטיס אשראי שמגיעות לאותו סכום, וסך הכל היתרה שלי עומדת בדרך כלל בין 0 למינוס 1000 עכשיו, אם הרקע הנ"ל הכרחי או לא, אינני יודע, אבל השאלה שלי היא כזאת: אני מתכוון לבצע רכישה בכרטיס אשראי של 7000 ש"ח ב36 תשלומים האם צריכה להיות לי סיבה לחשוש שחברת האשראי לא תאשר את העיסקה? תודה מראש על תגובה, הייתי פשוט מתקשר לישראכרט לשאול, אבל אני מקווה לברר את זה עוד לפני יום ראשון בבוקר....

רואי32

New member
חסר עוד נתון אחד-

לכרטיס גם קיימת מסגרת- תברר מהי, אם היא פחות מ 7000 לא תאושר העסקה - לכן יש ללכת לסניף ולהגדיל את מסגרת כרטיס האשראי (לא של העו"ש!!!!)

על החשבונית מישראכרט...

רששום מסגרת אשראי של 5000 אבל - זה רשום תחת הכותרת "קרדיט בתשלומים קבועים", האם לזה הכוונה? ודבר שני, האם מסגרת אשראי תופסת לעסקה בודדת או לסך העססקאות (זאת אומרת, אם למשל קניתי לפני שנה פלאפון ב1000 שקל, ב24 תשלומים, אז האם זה משאיר לי יתרת מסגת של 4000 לעסקאות אחרות?) ודבר שלישי, כדי להגדיל מסגרת, יש אפשרות לגשת לסניף אחר גם, או שרק בסניף שלי אפשר לעשות זאת המון תודה יונתן

רואי32

New member
זה לא זה

זו המסגרת לתשלומים בקרדיט- אם שילמת על הפלאפון בקרדיט אז היום נשאר 4500 לביצוע עסקאות בקרדיט (תשלומים זה לאו דווקא בקרדיט - אבל קרדיט זה תמיד בתשלומים). אז תוכל לבצע את העסקה בקרדיט (4500 שקל) ועוד 2500 שקל בתשלומים רגילים- ככה לפי דעתי לא תצטרך את אישור הסניף. בקשר להגדלת מסגרת בסניף אחר תנסה דרך פועלים ישיר.

סיפור מבלבל....

ובכן. לפי האתר של ישראכרט, תחת "ריכוז חיובים עתידיים" נראה שיש לי תשלומים שונים שמפוזרים עד אוקטובר 2007 ומסתכמים יחד ב2800 ש"ח, כולל חיוביי קרדיט. ... האם הסכום הזה הוא על חשבון המסגרת? ובקשר לפועלים ישיר, הגעתי שם לתפריט "בקשת אשראי ישיר" במסגרת סטודנט, שם מציעים לי , ניצול מסגרת אשראי של עד 10,000 ש"ח האם על זה מדובר? זה מה שיגדיל לי מסגרת עסקאות בכרטיס אשראי? (שוב המון תודה.......)

רואי32

New member
הכוונה - הלוואה בתנאים נוחים

או שאתה לוקח הלוואה מהבנק או שתקח הלוואה מישראכרט (מהקרדיט)- תלוי איזו ריבית הם נותנים או שתשלם בתשלומים- תלוי איזו ריבית הם נותנים או שתשלם בקרדיט (אותה ריבית של ההלוואה מישראכרט). סקר שוק - מי נותן ת אשראי הכי זול. ובקשר לפועלים ישיר - דבר עם הפקידה כי זו פעולה שמצריכה כנראה את הסניף שלך. הם כבר יקשרו אותך לסניף (ספר את סיפורך והם יפתרו לך)

למעלה