שלום לכולם

שלום לכולם

יש לי בעיה אני מלפני שנה שהשתחררתי מהצבא אני מעשן קופסה סגריות ליום אז ככה הבעיה שלי היא שהתערבתי עם חבר שאני מהיום יעשן 3 סגריות ביום שזה קופסה ב6 ימים הבעיה שלי שיש לי דחף ענק לעשן ואני מרגיש שאני לא אוכל לעמוד בזה אשמח לתגובות בתודה מראש אבנר

אני לא רואה פה שום בעיה .

תפסיד בהתערבות , תלך לקזינו ! שם לא תהיה לך בעיה בכלל ,שם ,בקזינו ,כשתהמר ,הסיכויים שלך להרויח יהיו הרבה יותר גדולים וגם אפילו שם בכלל לא מאבדים את החיים ברגע .(זאת החתימה שלך, לא ?) עכשיו ברצינות ,אתה מבין באיזה בעיה אתה נמצא ? הבעיה היא לא בעובדה שאתה מעשן או בשאלות ,כמה ? מתי ? ואיזה דחף יש לך ? הבעיה היא שאתה בכלל לא יודע מה אתה מדבר ,וחשוב שתכיר בבעיה הזאת לפני הכל . התוצאה של העישון לא נתונה בידי הגורל או המזל .בעישון ,הסיגריה הראשונה מחוברת בקו אדום ובוהק לתוצאה של מוות מוקדם ופיתאומי . אני מאוד מקווה שלא חיכית לאיזה גאון תורן שיגיד לך את זה ,ורק אז להפסיק .

SimpleMe

New member
עצה קצת אחרת..

גם אני הורדתי מינון מקופסא ליום - ל-3 סיגריות ביום, ואני מקווה עוד להפחית. השיטה הכי טובה היא לשמור את הסיגריות לרגעים "קריטיים" ביום. ובשאר הפעמים שמתחשק לעשן - ללעוס מסטיק מנטה. זה ממש ממש עוזר
לי יש בבית כבר 5 קופסאות של 20 מסטיקים

למעלה