שלום לכולם

מוגי13

New member
שלום לכולם

הרבה זמן לא הייתי פה. אבל הכל זאת נעשה היכרות שמי אורית. ואני בפורום הזה די 'צופה' בהתכתבויות שלכם. ועכשיו החלטתי לשים קץ ולכתוב משהו.. בזמן שאני קוראת, מתחיל לבצבצץ לי איזה משהו שצריך להיות בסדרה.. משהו מגניב. אני חושבת שצריך לתת למישל חברה.. מעניין איך תהיה - למי שרואה את העונה המתקדמת שם בארה"ב... יש משהובאופק.. או שצריך להגיד להם משהו.. אני רק יכולה לדמיין מי תהיה זאת שמישל ירצה.. לא צרפתייה- כי הוא שונא את צרפת, הוא בטח ירצה אמריקאית , רזה שעושה ספורט, ביקורתית-מתלוננת, וחושבת שמישל הוא התחרות שלה.. מה דעתכם... אורית

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gifשלום שלום!

שמחה שהחלטת לכתוב!
אממ..שאלה מעניינת.. פחחחחח..אממ..באמת מישהי לא צרפתייה..אמריקאית ורזה שעושה ספורט אני מסכימה, ביקורתית לא בהכרח כי היא תמתח גם עליו ביקורת..אבל מישהי עם חוש הומור שתיקח את כל ההערות שלו בצחוק..אחרת הם כל הזמן יריבו
וחושבת שמישל הוא התחרות שלה? אממ..טוב נו..למה לא! ואוו ההודעות שאנשים כותבים פה..
פצפון למטה... אין משו באופק בעונה החמישית...לא שידוע לי לפחות...

Sweet Misery

New member
שלומות!

ברוך הבא לפורומנו הקט! או לפחות לכתיבה בו. אני לא יכולה לדמיין את מישל עם בת זוג... למרות שדברית משונים יותר קרו בסדר. אבל אני לא יכולה לדמיין את מישל עם אמריקאית... נראה.
וסתם במקרה שאת לא יודעת, אם את רוצה לדון בדברים שקרו בפרקים שטרם שודרו בארץ, תסמני ספוילר (| ספוילר |, בלי הרווחים).

morini77

New member
שלום גם לך.

בקשר למישל, לא היה איזה פרק שהוא דיבר בטלפון, נראה לי בפרק עם ה-firelight festival, שכולם היו מאוהבים חוץ מלור, אז הוא דיבר עם מישי בטלפון...הוא קרא לה "מון שרי"... איזה רומנטי! זה יהיה ממש מוזר אם הוא יצא עם מישי כי אז כל התדמית הקשוחה והממורמרת שלו תהיה בסכנה. כיףףף!

Sweet Misery

New member
אם הכלבים שלו לא עושים את זה. ../images/Emo3.gif

ע"ע איך קוראים להם, שין-שין ופאו-פאו מ-3x19.

Ivy Riddle

New member
היי

כן בהחלט מישל צריך חברה המוח ההזוי שלי אומר האמא של לין

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gifהמוח ההזוי שלי חושב כמוך...

well..you know what they say... great minds think alike!​

למעלה