שלום לכולם

eliormagick

New member
שלום לכולם

שלום :) שמי אליאור אני בן 18 ואני דו לפני שנה יצאתי מהארון לפני אמא שלי התגובה שלה הייתה מאוד פוגעת כגון אני אקח אותך לרופא(התכוונה לפסיכולוג כנראה) ובכלל היה לה כמה תגובות פוגעות אבל לאחר ששוחנו היא היבנה ונתנה לי נשיקה ואמרה שהיא תקבל אותי כפי שאני אבל עדיין אני מרגיש שהיא פשוט לא מתיחסת לזה. השיחה שהייתה לנו באותו יום על היציאה מהארון לקחה בדיוק חצי שעה היא נראת בהכחשה או שהיא סתם אדישה או שלא אכפת לא אני ממש לא יודע אבל היא לא מיחסת לזה משמעות היא בכלל לא מדברת איתי על זה ושאני מדבר איתה על זה היא מתנהגת כאילו אני לא קיים או לא מיחסת לזה משמעות זה משגע אותי זה פשוט נותן הרגשה של בדידות ואני לא יודע מה לעשות בשביל להוציא אותה מהבועה שלה. אשמח לשמוע את דעתכם

יעל Y

New member
אמך יודעת את מה שכתבת לכאן?

אני חושבת שאם תוכל לשתף אותה בתחושה של 'ההתעלמות מהמידע' שאתה חווה ככמעט כהתעלמות ממך יכול להיות שתוכלו ביחד להבין יותר איך היא מרגישה מדוע היא בוחרת להתנהג בצורה הנ"ל... אולי היא חושבת שזו הדרך שנכונה גם עבורך? את כמה היא מודעת לרצון ולצורך שלך לשוחח על עצמך... אפשר גם לבנות סיטואציה שאי אפשר 'לברוח' כמו ישיבה משותפת בבית קפה. מה צריכים להיות הסימנים כדי שתדע שהיא מייחסת ל'זה' משמעות? בברכה יעל

eliormagick

New member
היא פשוט אדישה

היא לא מתיחס והיא לא תתיחס פשוט מאוד היא מתחמקת מהנושא כאשר אני מנסה לדבר איתה והיא פשוט לא מתיחסת לא כלום זה כזה מתסכל

יעל Y

New member
היא טיפוס אדיש / מופנם בד"כ?

יכול להיות שנכון לעכשיו קשה לשנות את תגובתה - באין תגובה. מה שאפשר אולי כן זה לבדוק אצלך אם אתה יכול לחזק את החלקים האחרים שקיימים בקשר ביניכם. להרפות מהצורך לשוחח על הזהות שלך כנושא שעליו קמים ונופלים היחסים והתחושה של 'אני קיים' לצמצם את מרחב התסכול בתכנים אחרים שאולי יהוו גשר (ואולי לא) לנושא שהכי חשוב לך היום. יעל

../images/Emo54.gif בוא נגיד ככה

מה ציפית שהיא ישר תקבל אותך, תשמח שאתה גיי ותתחיל לייעץ לך בכל הקשור ל"להיות בקטע"? זה קורה בפעמים מעטות מאוד ברוב הפעמים ההורים בסוף "משלימים עם זה" ולוקח להם כמה שנים עד שהם מגלים עניין בך בהקשר הזה, אם בכלל. אתה רוצה להפיג את הבדידות שלך? תתכיל להכיר ידידים וידידות שאתה יכול לדבר איתם. על תסמוך על אמא שלך בנושא הזה עד שהיא תהיה מוכנה

למעלה