שלום לכולם

כרכומית

New member
שלום לכולם

בזמן האחרון לא מוצא חן בעיני מה שקורה בבית שלי מבחינ העיצוביצ, והאמת שגם אין לי רעיונות טובים, אז אשמח להיעזר במי שמבין קצת יותר ממני בקיצור יש לי חדר שירות שהיהי שם וילון מכוער שהורדתי אותו, אני רוצה להסתיר אותו מצרפת תמונה על מנת שתבינו במה מדובר תודה

כרכומית

New member
ועוד שאלה

יש לי תמונה שאני רוצה להאיר מאחוריה, איך מומלץ לעשת את זה, מצרפת את התמונה

גולי מ

New member
לפי דעתי... לפני התאורה.... כדאי לך

לצבוע את הקיר שמאחורי התמונות באיזה שהו גוון. זה לא חייב להיות כל הקיר, יכול להיות אפילו איזה ריבוע צבע ש"ימסגר" ו"יאחד" את התמונות. רק אז, נראה לי שלתאורה תהיה משמעות (אור צהוב/לבן, מתחת לתמונות, על רקע גוון, יבלוט יותר טוב מאשר על קיר לבן).

כרכומית

New member
אני מאוד מסכימה בקשר לצבע מתחת לתמו

נה נראה לי שבגוון הבהיר שבתמונה, אבל איך מכניסים מנורה ואיזה את יודעת?

גולי מ

New member
ממה שלי ידוע

אין קשר בין גוף התאורה לתמונה. כלומר. את בוחרת את גוף התאורה. יש לוודא שהנורה לא תפיץ חום רב מידי ותעלה את התמונ באש, אשל זו המגבלה היחידה. אח"כ את הולכת לממסגר התמונות שלך ומסבירה לו מה שאת רוצה. בגדול, לפני דעתי יש שתי אפשרויות. הראשונה, שממסגר יעשה מעין זרועה (כן, כמו זרועה לטלביזיה) שעליה תשב התמונה (אבל זה נראה לי מסובך מידי. האפשרות השניה זה פשוט לשים בתחתית התמונה שני מסמרים (או כל דבר אחר) ליד כל פינה. ואז לתלות את התמונה, כך שיהיה לה שיפוע ויווצר מקום בינה לבין הקיר בשביל גוף התאורה.

גולי מ

New member
ישבתי על זה שוב..... ולא כדאי

לנסות להאיר מאחור, מאחר והאור יצור צללית תמונה, ואז לא תראי אותה. את צריכה תאורה שתאיר על התמונה. נניח, אחרי שצבעת את הקיר. בתחום הצבוע, נניח 5-10 סמטימטרים מעל לכל תמונה, תשימי גוף תאורה מאורך. כך גם יראו את את התמונה, וגם התאורה תאיר על הקיר הצבוע.

uvls

New member
קופסת אור

את התמונה חובה להאיר (מאחור) בתאורה שאינה מפיצה חום. פלורסנט, PL או לדים. לעניינך, גם בגלל מימדי התמונות, פלורסנט קצר נראה הכי מתאים. כדאי לתכנן "קופסת אור" (כמו של קריאת צילומי רנטגן)- קופסה שטוחה המכילה את גופי התאורה והחיווט, ובחזיתה לחבר/לתלות את התמונות. לפי התמונה ששלחת, המסגרת הנוכחית עבה ולא תגיב יפה לתאורה אחורית. כדאי לפרק את הקנבס ולמתוח מחדש על מסגרת דקה, שתיבנה כחלק מן הקופסא. אולי ניתן להסתפק בהתקנה של הגופים על הקיר ותלייה של התמונות עם ספייסר היקפי, שירחיק אותן מהקיר. חשוב למצוא פיתרון שימנע בריחת אור מהצדדים, ולראות איך המסגרת משפיעה על התוצאה. בכל מקרה, קודם כל תבדקי אם תאורה אחורית בכלל מחמיאה לתמונה (תבקשי ממישהו שיחזיק מנורת לילה מאחוריה בשבילך
ולגבי מרפסת השירות, ניתן להחליף זיגוג למשהו צבעוני/אטום/עם טקסטורה או לפחות להדביק טפט שקוף למחצה ולצבוע את המשקופים. אולי להצניע את הפתח עם ספריה גבוהה על גבי "החלון", עציץ גדול וכיו"ב. אם תמצאי וילון לטעמך הכל יבוא על מקומו בשלום בקלות יתירה. שבת שלום

klliat

New member
הסתרת אזור שרות

ערב טוב, אם את לא מעוניינת להשתמש בוילונות את יכולה לשפץ את הדלת אפשר לצייר על הזכוכית יש צבעים מיוחדים שלא עולים הרבה, אפשר להחליף את הזכוכיות לזכוכיות חלביות אפשר גם להחליף את הדלת לדלת מלאה ללא זכוכית. לגבי הפתח אפשר לשלב לתוכו חלון או לסגור אותו בעזרת גבס או לשים בתוכו חפץ נוי יפה אשר ימשוך את התשומת לב אליו ולא למה שמאחוריו. תני חופש לדימיון וליצירתיות שלך. בהצלחה ליאת.

Recluse Warrior

New member
כרכומית מאיפה התמונה ???

סליחה ואני מצטער שאני לא מתיחס לנושא אני פשוט מחפש תמונה בדיוק כמו שלך ! מאיפה?? כמה היא עלתה ?? והאם החתוך ל-3 חלקים היה מההתחלה או שאת עשית את זה ? תודה מראש D:

למעלה