שלום לכולם!!

gala21

New member
שלום לכולם!!

מה שלומכם? לא הייתי פה כל כך לאחרונה מכמה סיבות .. חלקן משפחתיות - בריאותיות , גם כי אני כבר לא בעבודה .. ( בלי נגישות קלילה למחשב ..) אבל גם בגלל שהייתי צריכה להתנתק כדי לחשוב קצת על ההתנהלות שבפורום . נחום יודע בדיוק מה אני חושבת ... הוא עדיין תלמיד ויש לי ביקורת עצבנית על העובדה שהוא מחפף בלימודים בשביל הפורום . אני לא מוכנה להיות חלק מהפורום כשאני יודעת שנחום לא בלימודים בגלל זה. ותאמינו לי שאני רצינית . היו לי רעיונות לעזרה אבל הוא לא מקבל אותן.. אני חושבת עוד איך לשכנע אותו.. חשוב לי שהוא ידע שיש לו גיבוי מלא מאיתנו . נחום הוא המנהל . אבל זו לא בושה לקבל עזרה ( גם כשאנשי ההפקה של עמיר מציעים תמיכה - לא לסרב בביישנות . זה ממש חבל !! חשוב שהקשר בין נחום להפקה יהיה פורה ) אני יודעת שיש כאן עוד חברים שמסכימים איתי ... נחומון - כולם אוהבים אותך ורוצים בהצלחתך ובהצלחת הפורום ( ואוהבים למצוא פורום פעיל גם כשאתה בבצפר) ועוד דבר - אז מה אם מדי פעם מכניסים הערות שלא מתייחסות ישירות לעמיר .. לא קורה כלום .. ולא צריך לקפוץ \ למחוק כל דבר :) אז זהו .. מקווה שזה עוזר להפיג את המתחים . ובבקשה להבין את תמר . היא לא הייתה כאן כמה ימים וזה באמת נראה כאן קצת אחרת .. אז זהו .. חג שמח לכולם . יללה כנסו . ואיפה היוחאי הנחמד הזה שראה הופעה מדהימה . נא לפרט עוד יותר...:) נשיקות לכולם!!!

tamar131

New member
או סופסוף אדם כן... תודה על האמת

טוב אחרי שכולם יודעים את האמת... נרגעתי. כן נחום כולנו רוצים בהצלחת הפורום ושהיו כמה שיותר אנשים מעניינים שילמדו את המוסיקה של עמיר וילמדו לאהוב אותו..

למעלה