שלום לכולם!!!

נ ו ל י 1

New member
שלום לכולם!!!

אני חדשה כאן.. מאז שאני זוכרת את עצמי אני רואה "היפים והאמיצים" רק שבזמן האחרון לא ממש יצא לי... תגידו מה עם אמבר?!?!?!? מתה עליה....

ani88

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

לפני זמן די רב אמבר וריק התגרשו: דיקן ומייסי רצו לקחת מהם את אריק הקטן. באיזשהו שלב אמבר החליטה לחטוף את אריק ולברוח איתו. השוטרים תפסו אותה. ברור שהיא וריק איבדו את החזקה על אריק הקטן. ריק כעס עליה בגלל זה והם התגרשו. באיזשהו שלב דיקן ניסה להקים חברת אופנה עם סאלי ואמבר- אמבר כמעצבת. החברה נסגרה ממש מהר. אמבר כמעט מתה בשרפה אבל הקטור הציל אותה. היא גרה בביתו כמה זמן (הם לא היו זוג). אמבר שיכנעה אותו לדבר עם סאמנתה על העבר שלהם וככה הקטור זכה למשפחתו המאושרת. עכשיו אמבר קצת מחוץ לעניינים. אם את אוהבת ספויילרים אז
בפרקים של ארה"ב מתפתח רומאן בין תומאס ואמבר. כל משפחת פורסטר מתנגת ליחסים אלו. תמאס אפילו איים להתחתן איתה. בפרק האחרון תומאס חמק מהבית כדי להתראות עם אמבר

נ ו ל י 1

New member
תודה..

ראיתי את כל מה שסיפרת עד השריפה!!! תומאס ואמבר??!?!? תומאס הבן של אמבר וטיילור?? לפעמים הסיפורים שלהם ממש לא הגיוניים!

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gif מעליי

ברוכה הבאה נולי
. ולהבא כשאת כותבת על משהו שלא שוגר בארץ עדין שימי את הסימן-
לאנשים שלא רוצים לדעת מה יקרה
מקווה שתהני בפורום שלנו

S c a r l e t t

New member
לא נורא...לא ידעת...

במקרה לי זה לא מפריע כי אני קוראת ספוילרים אבל יש כאלה שלא...אז רק תזכרי לפעמים הבאות

Guy K

New member
הי נולי ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה. אם את מתה על אמבר, רוצי לגלריות הפורום, יש שם מאגר ענק של תמונות שלה (ואת מוזמנת להוסיף עוד אם יש לך).

למעלה