שלום לכולם......

שלום לכולם......

היי,וחג שמח!!!!! אני פעם ראשונה משתתף בפורום זה,ותודות לידידה טובה ומופלאה שלי הכרתי אותו,קוראים לה שוש המתוקה
..גם לי יש אפילפסיה מגיל 12,ועברתי הרבה עקב מחלה זו כמו רובכם,אמא שלי נלחמה עבורי שאני ישרת בצבא,ושירתתי כמו כולם,אמא שלי נלחמה וגם אני התחלתי להילחם כמוה עבור המון דברים בחיים שלא מאירים לכולנו ...כי בארצנו הקטנה יש המון אנשים עם דיעות מיושנות ופרמיטיביות.. כיום אני סטודנט לפסיכולוגיה,בן 24..לפני 7 חודשים וחצי הכרתי בחורה מדהימה ומתוקה שאותה אני אוהב,שמתברר שגם לה יש אפילפסיה,מן זיווג משמיים (חחחחחחחחח),החברה הכי טובה שלה זה שוש המקסימה,וכולנו ביחד "משולש מסוכן"
. אני מטופל בטגרטול סי.אר..בקיצ ממש כייף לשפוך את מה שיש לי בלב.. ולכל החולים במחלתי,תדעו לכם שאני אוהב אותכם ותהיו חזקים,כי אף בנזונה לא ישבור אותנו!!!!! ושוב תודה מיוחדת לשוש

ufo11

New member
ברוך הבא:)

יש כאן אנשים נחמדים שישמחו לעזור/לשתף וסתם לקשקש:) ותזכור, שאתה לא חולה, יש לך אפילפסיה! תהיה חזק גם אתה!מאיך שכתבת, אתה נשמע חזק וטוב שכך:) בהצלחה וחג שמח:)

תודה לך וברוך הבא..

:) רק שתדעו כולם הוא והחברה שלי היו שם בשבילי כשגילו לי את המחלה ועזרו לי עם הכל , הסבירו מה זה.. אני רק יכולה להודות לשניכם המתוקים שגרמתם לי להבין שזה כל כך לא נורא :) אוהבת אותכם..

qt1

New member
../images/Emo140.gif אהלן רד בול../images/Emo45.gif

מה עם החצי השני
, יש מצב שגם היא תצטרף אליך
שוש הבהחלט מקסימה חברה נהדרת, זכיתם!!!(וגם חלק מאיתנו) שתהיה שבת שלווה וברוך הבא

hashy

New member
ברוך הבא בצל קורתנו הצנועה ../images/Emo82.gif

מקווה שינעם לך כאן. מקווה ששוש טעימה לך

למעלה