שלום לכולם!

המשא

New member
שלום לכולם!

שלום אני חדש בנושא הסלסה ואני רוצה לדעת איך זה פועל. האם ריקודי השורות שמלמדים בכל המועדונים זהים, וכנ"ל לגבי ריקוד זוגות וצעדים. איך בכלל מתחילים ללמוד סלסה, יש קורסים מסויימים? ואם כן אז יש מועדונים בטבריה,כי מעולם לא שמעתי על מועדוני סלסה בטבריה.

enicegirl

New member
וואו, הרבה שאלות

אענה לפי הניסיון שלי: * האם ריקודי השורות שמלמדים בכל המועדונים זהים, וכנ"ל לגבי ריקוד זוגות וצעדים.
יש הרבה ריקודי שורות לטינים שרוקדים אותם בצורות זהות בכל מועדון סלסה שווה כמו: לטינוס, קיבמלה קים בם בם (משהו כזה
) ריקוד העטלף המקסים ועוד איזה משהו דומה בסגנון ברזיאלי ובטוח יש עוד כמה. ריקודי זוגות - יש סלסה LA (שהבנתי שזה עם יותר פונקציות, יותר שווה) וסלסה בסיסית. * איך בכלל מתחילים ללמוד סלסה, יש קורסים מסויימים?
יש קורסים ויש גם בערבי סלסה ערבי לימוד של איזה שעתיים עד לתחילת הערב ממש. צריך לבוא ולהיות עקביים כדי ללמוד. * מועדונים בטבריה?
אני ממש לא מהאיזור אבל ראיתי כאן כמה שפירסמו משהו על הרקדות בצפון. בהצלחה!!

Lechko

New member
כמה תיקונים

ריקודי השורות הם ברובם באמת זהים בין כל המועדונים - אבל הם לא סלסה. ריקודי זוגות - ברוב המקומות בארץ עדיין מלמדים מיאמי סטייל באותן קבוצות וצעדים של הSalsa Lovers ממיאמי. בדר"כ בסדר שונה אבל אותם צעדים. יש גם סגנונות אחרים כמו האל איי סטייל. בניגוד לדעה של מתחילים שלא למדו מספיק סלסה קובנית או מיאמי, אין באל איי יותר וריאציות ו"יותר שווה" הוא רק דעה אישית. מה שכן, זה סגנון יותר נקי ובנוי להופעות. בנוגע לטבריה -רעיון טוב לבדוק בwww.salsa.co.il או www.lamusica.co.il ואולי גם בwww.salsa.org.il (יש לנו יותר אתרי סלסה מרקדנים)

caliente1

New member
דעה אישית

אני בכלל לא חושבת שLA שווה יותר. הרבה יותר כיף לרקוד קובני.

dalida1988

New member
שלום...בקשר לצפון

אתה יכולה להיכנס לאתר: http://www.salsa.co.il/ ולנסות לראות אם יש שם..בצפון (זה לפי כל יום בכל הארץ) בהצלחה!

למעלה