שלום לכולם!...

GallaxY

New member
שלום לכולם!...

היי אנשים, הייתי רוצה להתחיל ולהגיד שאחד התחביבים שלי זה לעשות מוזיקה, בין אם זו מוזיקה אלקטרונית על המחשב, לבין עם זה ניגון על הפסנתר... האמת, אני לא ממש משתמשת בקיובייס... בעצם אני ממש מתחילה רק בכל הסיפור הזה... רק איזה חודשיים שלוש... אבל אומרים לי שיש לי פוטנציאל ענק בכל העניין הזה... בכל מיקרה אני משתמשת בFL STUDIO, שממה שאני מבינה זה דיי דומה לקיובייס (האם אני צודקת?..) בכל מיקרה הייתי רוצה להשתתף בפורום הזה גם בשביל לשמוע דעתכם על טראקים והתחלות של טראקים שאני עושה, וגם בשביל לקבל לפעמים קצת עזרה אם אפשר... אני מקווה שזה בסדר... :)) ד"א אפשר לצרף פה שירים? תודה מראש, GallaxY

kundara

New member
שלום לך

תעלי את הקטעים לאוזן אמן ונשמח לשמוע. פרוטי וקיובייס, פועלות על אותו עקרון, קיובייס היא תוכנה מקצועית, ופרוטי לא.

GallaxY

New member
אוקיי יש לינק...

תיכנסו לסייט ותורידו מישם עשיתי לשם לא מזמן upload של אחד השירים היחסית גמורים שלי, אבל צריך שם עוד הרבה עבודה על הווקלים והמבנה: http://gallaxy.nightmail.ru מקווה שתהנו!! עוד משו... יש לי cubase אבל אני לא יודעת מה לעשות איתו!! כאילו איך להתחיל והכל... זה ניראה מפחיד והרבה פחות ידידותי מFL... יש עצות?...

GallaxY

New member
שכחתי להגיד להפעיל

רמקולים בווליום הכי גבוה אפשרי.. כדי שאפשר יהיה לשמוע טוב יותר את כל האלמנטים בשיר :)

למעלה