שלום לכולם..

wind and fire

New member
שלום לכולם..

יש לי אכזבה כללית.. אני לא יודעת איך להגדיר אותה ואת מי להאשים אבל אני מרגישה מעין מגעיל בלב.. היינו פעם ארבע חברות טובות.. ממש טובות .. כל הזמן ביחד ומבלות .. עד שהגיע היוומולדת שלי ושתים מהן בחרו לעבוד בשני מקרים שחגגתי את היומולדת.. אז אני בחרתי לא להיות חברה שלהן.. עד שאתמול, החבר של אחת מהן פתח אליי פה.. שאמר שאני כל הזמן יושבת בבית ושאם יוצאים איתי זה רק מרחמים.. בן אדם (החבר) שהיו לו כל כך הרבה בעיות נפשיות ושכל החברה שלנו תמכו בו, פנה ובא אליי במילים מכוערות כל כך.. היום ראיתי אותו וזה עשה לי מגעיל בפנים.. מגעיל ובחילה לראות אותו.. ועוד חברים שלי מתנהגים רגיל.. פשוט עצוב לי בפנים..

Ty Cobb

New member
דעתי בעניין..

בשלב מסוים בכיתה י"א, כבר הכנתי את עצמי להיום - הרגע שבו ה"חבר'ה" יפרדו - צבא, שנת שירות וכיו"ב. הבנתי שאני לא אוכל לשמור על קשר עם כולם, ולכן התמקדתי בקשרים חשובים (שבינתיים די התמוטטו יש לציין..), ונטשתי את ה"חבר'ה".. אני לא מכיר אותך, ולכן רק אוכל לומר לך שבמקומך הייתי ממשיך לשבת בבית (כן כן, זה קשה שמרגישים שרק נותנים ולא מקבלים..), עד שהייתי יודע שאני יכול לצאת אם אנשים שאיכפת להם ממני - ואם אין כרגע, פשוט תחכי.. מקווה שתרגישי טוב יותר Ty Cobb

למעלה