N niravital New member 13/9/04 #31 את בת שש-עשרה שבע חודשיים../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif לא ממש הבנתי, בואו נראה... את בת שש-עשרה ושבעה חודשים או ש... את שתהיי בת שבע-עשרה עוד חודשיים בכל אופן, רשיון אפשר להוציא רק בגיל 17 ושיהיה בהצלחה
את בת שש-עשרה שבע חודשיים../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif לא ממש הבנתי, בואו נראה... את בת שש-עשרה ושבעה חודשים או ש... את שתהיי בת שבע-עשרה עוד חודשיים בכל אופן, רשיון אפשר להוציא רק בגיל 17 ושיהיה בהצלחה
T this is my way New member 14/9/04 #51 אני כבר לומדת לתיאוריה =] וכן אני מודעת לפעמיים יש לי שגיאות כתיב../=... אני שונאת לשון גרועה בלשון .. לא יעזור כלום
אני כבר לומדת לתיאוריה =] וכן אני מודעת לפעמיים יש לי שגיאות כתיב../=... אני שונאת לשון גרועה בלשון .. לא יעזור כלום
N niravital New member 14/9/04 #52 חחחחח לאט לאט, בסוף תתרגלי ../images/Emo8.gif תיאוריה אפשר לעשות בגיל 16 וחצי, וזה החלק הקל של העניין, למרות שאחרי שתופסים את זה גם השיעורי נהיגה עצמם הם בסדר גמור ועוברים מהר... באיזה כיתה את
חחחחח לאט לאט, בסוף תתרגלי ../images/Emo8.gif תיאוריה אפשר לעשות בגיל 16 וחצי, וזה החלק הקל של העניין, למרות שאחרי שתופסים את זה גם השיעורי נהיגה עצמם הם בסדר גמור ועוברים מהר... באיזה כיתה את
R rozalinda22 New member 14/9/04 #55 ברוכה../images/Emo24.gifהבאה../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif