שלום לכולם

Aranel Nenharma

Well-known member
שלום לכולם

יש לי רדיו חדש ואני לא מבינה כל כך בתחנות ורציתי לבקש כאן תחנות טובות שאני יוכל להאזין להם תודה

הסקאלה שלך ../images/Emo13.gif

הסקאלה במקלט הרדיו שלך מכילה תחנות רדיו רבות. היא נעה מ- 88FM ועד 108FM. והנה התחנות להן את יכולה להאזין והסברים קצרים אודותיהן (מדובר פה ברשימה חלקית למדי, אבל התחנות הגדולות מופיעות פה. ייתכן והתדרים באזור מגורייך שונים מהתדרים שאני ציינתי):
88FM. תחנת רדיו ממלכתית (שייכת לקול ישראל) המשדרת מוזיקת איכות. התחנה נותנת ביטוי לכל סוגי המוסיקה, ללא כפיית רשימות שידור כאלו ואחרות, כמו תחנות אחרות.
רשת ד' (FM88.8, 90.3FM). תחנת רדיו ממלכתית המשדרת בשפה הערבית.
רק"ע (88.5FM, 104.8FM). תחנת רדיו המשדרת לציבור העולים החדשים, בעיקר ברוסית, אבל גם בשפות אחרות.
רדיו לב-המדינה (FM91, 89.1FM). תחנת רדיו אזורית המשדרת בעיקר מוזיקה ישראלית, עם דגש על המוזיקה הים-תיכונית. יש גם תוכניות אקטואליה שונות ומגוונות בתחנה. התחנה היא אזורית ומשדרת באזור השפלה.
רדיו אמצע-הדרך (90FM). תחנת רדיו אזורית המשדרת באזור השרון והכרמל (אבל קולטים את התחנה בכל רחבי הארץ) תוכניות שונות ומגוונות. בתחנה יש תוכניות ספורט, אקטואליה, בידור וגם מוזיקה.
כל המוזיקה (FM91.3, 94.4FM). תחנת רדיו ממלכתית המשדרת מוזיקה קלאסית.
גלגלצ (91.8FM). תחנת הרדיו של הצבא ושל הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים. הרבה מוזיקה ישראלית ולועזית משובחת, הרבה דיווחי תנועה, מעט דיבורים בין לבין.
רדיו חיפה (107.5FM, 92.7FM). תחנת רדיו אזורית המשדרת באזור חיפה והקריות תוכניות מסוגים שונים.
רדיו קול-חי (93FM). תחנת רדיו אזורית המשדרת תוכניות דת מגוונות.
רשת ב' (95FM, 95.5FM). תחנת רדיו ממלכתית המשדרת אקטואליה 24 שעות ביממה.
גלי צה"ל (96.6FM, 104FM). תחנת הרדיו הצבאית המשדרת הרבה תוכניות אקטואליה, תרבות ומוזיקה ומעט תוכניות חיילים וצבא.
רדיו דרום (96FM, 97FM). תחנת רדיו אזורית המשדרת תוכניות מסוגים שונים באזור הדרום.
רשת ג' (97.8FM). תחנת רדיו ממלכתית המשדרת מוזיקה ישראלית NON-STOP.
99ESC (המשדרת בתדר 99FM). תחנת רדיו אזורית המשדרת מוזיקה "לצעירים", כמעט נטולת חדשות לחלוטין. באזור גוש-דן.
רדיוס (100FM). תחנת רדיו אזורית באזור השרון וגוש-דן המשדרת בעיקר מוזיקת MTV, אבל גם תוכניות בידור ואקטואליה שונות ומגוונות.
רשת א' (100.7FM). תחנת רדיו ממלכתית המשדרת תוכניות TALK שונות ומגוונות במגוון נושאים (אקדמיה, עצות, שידורים לצעירים ולקשישים ועוד). בשעות הערב התחנה משדרת את "רשת מורשת" לציבור הדתי.
רדיו ירושלים (101FM, 89.5FM). תחנת רדיו אזורית המשדרת תוכניות מסוגים שונים באזור י-ם.
102FM: באזור מרכז הארץ: רדיו תל-אביב. תחנת רדיו "תל אביבית" המשדרת מוזיקה ותוכניות בידור (עם חלק מהשדרנים הטובים בארץ: טל ברמן ואביעד קיסוס, שי ודרור, רן לוי ועוד). באזור אילת: רדיו קול הים-האדום. תחנת רדיו המשדרת מוזיקה ותוכניות בידור שונות המתאימות בעיקר לאילתיים, אבל לאו דווקא...
רדיו ללא הפסקה (103FM). תחנת ה- TALK הפופולרית בארץ עם מיטב השדרנים (נתן זהבי, איריס קול, דידי הררי, שמוליק טיאר ועוד). התחנה היא אזורית, אך נקלטת במרכז הארץ בצורה טובה מאוד, וגם בצפון בארץ בתדרים 104.5FM ו- 101.5FM.
הרדיו החינוכי-קהילתי (106FM). כמעט בכל אזור בארץ יש תחנה קהילתית-מקומית (השייכת לרשות המקומית או למוסד חינוכי ולקול ישראל) המשדרת תוכניות באיכות לא רעה בכלל, ברוב המקרים... אני מקווה שעזרתי לך. שתהיה לך האזנה טובה ומהנה!

hilagilady

New member
פפפפפששש....איזו סקירה!!!

אני באופן אישי ממליצה לך על רשת גימל

וזה בתנאי כמובן..

שהוא חובב מוזיקה ישראלית. אחרת מן הסתם לא הייתי ממליץ לו על רשת גימל... חשוב להזכיר את הדברים האלו הילה, כי לא לכל אחד יש את אותו הטעם המוזיקאלי. שאי ברכה!

noam amir

New member
../images/Emo66.gifקבלו תיקון קטנטן

רדיו ללא הפסקה ורדיו צפון ללא הפסקה הן שתי תחנות שונות דומות אבל עדיין שונות, ולא כפי שציין נועם פורר שהתדרים של רדיו צפון הם התדרים של רדיו ללא הפסקה.

sunshine90

New member
סאנשיין..שכחת את...

רדיו קול רגע. אתה טרוריסט, אותך למשטרה!! 96 ן 91.5 FM בגליל ובעמקים

למעלה