שלום לכולם

שלום לכולם

קוראים לי אלעד. אני בן 23. השתחררתי מצהל לפני שנה וחצי. הייתי שריונר. לפני השחרור נפצעתי בשכם. זרקו על הצריח של הטנק שלי ( הייתי מפקד הכלי) כד חרס תבערה שהתלקח עליי. הייתי בבית חולים תקופה והתחלתי את כל הסיפור של משרד הביטחון שנתן לי באופן זמני 10 אחוזי נכות. יש לי צלקות על כל כף יד ימין עד היום שלא נתרפו. אחרי שמשרד הביטחון משך אותי איזה שנה וחצי כמעט היתה לי עוד וועדה וקבעו לי 5 אחוזי נכות. מוזר כי שום דבר לא השתנה במצב שלי מהוועדה האחרונהאני רוצה לדעת אם יש לי מה לערער ואיך אני עושה את זה. אם כדאי לקחת עו"ד ואם כן אם מישהו פה מכיר עו"ד שכזה. תודה. אלעד.

עָנת

New member
אלעד ברוך הבא לפורום../images/Emo24.gif

אלעד ,אני כן מציעה לך לערער על החלטת הועדה. וזאת משתי סיבות: 1.לערער לא עולה כסף
(אלא אם כן אתה לוקח עו"ד) 2.על פי דבריך אין שום שינוי מהותי מבחינת הצלקות.אז מדוע משרד הביטחון החליט להוריד לך בכל זאת את האחוזים
יש עו"ד ש"התחביב"
שלהם זה לעבוד עם נכי צה"ל. עו"ד שאני שמעתי עליהם אלו הם:טובה אדורם,עו"ד יעבץ. מאחלת לך

ברק 188

New member
+ סיגל יער,ממליץ בחום,,,ולמרות שעוד

לא עבדתי איתה אלא נפגשנו לקבלת יעוץ היתה בעיני ישרה וישירה מכולם.

עָנת

New member
../images/Emo128.gifאני צריכה עזרה../images/Emo128.gif

אני מבקשת שמות של עו"ד, שמייצגים נכי צה"ל(אני צריכה את זה לקישורי הפורום)

AVI359

New member
עו"ד

ענת לום רב אנא התקשרי לאנ"צ חיפה 04-8539882/4 לריקי או יונה יש ותקבלי רשימת עו"ד באיזור חיפה.באזור רעננה ע"ד אדרה רוט טל 09-7487778 פקס 09-7487779 . בברכה אבי

עָנת

New member
כן אותו זכרתי.+טובה אדורם

רק שאני לא מצליחה לדלות פרטים אודות המשרד שלהם

למעלה