שלום לכולם!

בוזיקית

New member
שלום לכולם!

אני אחרי תהליך שיקומי. זה בסדר אם גם אני אכתוב כאן?

מוּסקט

New member
ניחוש פרוע... ../images/Emo98.gif

חוצמזה, מה שלומך? מה מביא אותך לפורום שיקום?

בוזיקית

New member
שלומי לא כל כך טוב ולא מאוזן

עברתי תהליך שיקומי ארוך בביטוח לאומי בגלל מחלה פיזית שבה לקיתי והטיפול הסתים לפני כחודש. עם זאת אני כעת במצב לא טוב גופני ונפשי בגלל אסון במשפחה. אני זקוקה לתמיכה וגם רוצה לתמוך ולעודד אנשים עם מצוקות דומות. אני פעילה בפורומים רבים בתפוז ואולי אוכל לעזור ולהעזר גם כאן. כרגע אני בדכאון מזה זמן רב ומתמודדת עם קשיים רבים, אבל אני אופטימית ומאמינה שהכל יסתדר ב"ה. התקבלתי? "

מוּסקט

New member
קודם-כל

בחיי שלא צריך להיות במשבר כדי להתקבל - וצר לי לשמוע שאת עוברת תקופה קשה. אבל יש משהו מאוד חשוב במה שכתבת והוא, שלפעמים כשעוזרים לאחרים מרגישים הקלה כלשהי. אם את מוצאת את הכוח להפנות תשומת לב לזולת בתקופות שקשות לך את יוצא נשכרת. יישר כוח.

בוזיקית

New member
תודה... ../images/Emo140.gif

דווקא במצבים הכי קשים בחיי יצאתי מחוזקת ושלמה יותר, ולא בגלל הכרת תודה כזו או אחרת, פשוט סיפוק פנימי והרבה כוח... הלוואי שכל מי שזקוק לתמיכה ולשיקום יקבל מטפלת כמו שהיתה לי בביטוח לאומי - 9 שנים הייתי אצלה לא סתם... רצינו לכתוב יחד ספר, אך הרעיון נגנז משום שהועלה ממש עם תחושת ה"סיום" של הטיפול, שהיה באמת ארוך מהרגיל... ונתן לי פוש רציני בהתקדמות בחיים. אולי בעתיד כשארגיש נוח יותר להיפתח, אספר על הטיפול המעניין שעברתי, ועל ההתמודדות עם המשברים בחיי... אם מישהו ולו אחד יפיק מכך תועלת - באתי על שכרי...

מוּסקט

New member
את בהחלט מוזמנת

לספר פה על תהליך השיקום שלך, על התובנות שאספת בדרך ועל הדרך שעשית. אישית, אני מאמינה שתמיד אפשר ללמוד משהו מנסיונו של אחר.

למעלה