שלום לכולם

noam the ninja

New member
שלום לכולם

מה הפירושים למילים הבאות? 1. שינסנגומי. 2. אוניוובנשו. 3. אישין שישי. 4. היטן מיטסורוגי. 5. אמא קקירו ריו נו הירמקי. אני אודה מאוד לכל מי שיעזור.

CountDust

New member
עדיף לרשום את המילים באותיות

לטיניות (מה שנקרא "רומאג'י") כדי שיהיה אפשר לדעת לאיזה מילה בדיוק אתה מתכוון. חוץ מזה, אתה יכול לנסות לחפש בעצמך באתר הזה - רק כדאי לסמן בצד ימין את המשבצת show romaji אם אתה רוצה לקבל את התוצאות גם באותיות לטיניות. שים לב גם שאתה יכול לחפש מילים שלמות, תחילת מילה, סוף מילה ועוד ועוד אפשרויות

GnomeBubble

New member
אני חושב

שאנחנו צריכים לפתוח שרשור של שרשור של שאלות קנשין. בכל מקרה, ממה שאני מכיר ויודע: 1. שינסנגומי - 新撰組 - משהו כמו קבוצה נבחרת חדשה. חפש Shinsengumi בגוגל. אתה תמצא עליהם המון מידע. 3. אישין שישי - 維新志士 - אישין זה השם של ה"מהפכה" (יותר רפרומה ממהפכה, כי הייתה יחסית לא אלימה) שהחליפה את שלטון השוגונים מבית טוקוגאווה במונרכיה-אוליגרכיה המערבית של תקופת מייג'י. ביפנית זה משהו כמו ההתחדשות. שישי אלה פטריוטים, ככה שאישין שישי הם הפטריוטים שקידמו את המהפכה. 5. אמא קאקרו ריו נו הירמקי - 天翔る龍の閃き - ברק הדרקון הממריא לשחקים, אני משער. ליותר מזה, אני פשוט מציע שתחפש אתרים של קנשין, יש מלא כאלה, ואני לא מומחה לסדרה או משהו.

Sakura Kinomoto

New member
צריכה עזרה בשמות יפניים

הי אני מציירת מנגה ויצרתי דמויות אבל אני לא מוצאת להם שמות... אני רוצה שמות יפניים לבנות משהו שמזכיר אולי אוסגי או היקארו שיש להם משמעות יפה...אשמח אם תעזרו לי..תודה!

למעלה