שלום לכולם!

נעה גל

New member
זה מאוד תלוי איפה את קונה והרבה

פעמים גם בתקופה שבה את קונה. אני קניתי לפני שנה לוטינו מחותם בחנות והוא עלה לי 400 ש"ח (והיה חולה). כ-8 חודשים חיפשתי שוב קוקוטיל מוחתם לקניה ונתקלתי (בחנות אחרת) בכאלה שעלו 550 ש"ח. לעומת זאת, אפשר לקנות קוקוטילים מוחתמים אצל מגדלים והעלות מגיעה עד 250 ש"ח (כמעט חצי מחיר). למה דווקא לוטינו? הם אומנם מקסימים (יש לי חולשה לצהוב) אבל מקטשופ שלנו וממה שאני שומעת מאחרים על קוקטיל לוטינו יש להם אישיות מאוד מובחנת וקצת פחות חברותית. האמת היא, שכשהיה לי את קטשופ הוא נראה לי הכי חברותי בעולם, היום כשיש לי שני קוקוטלים מוחתמים אפורים עם ראש צהוב (בקיצור, הכי רגילים שיש) אני רואה את הפערים באופי. קטשופ היה אריסטוקרט ומנומס. ספייק ויויו הרבה יותר שובבים, הרבה פחות פחדניים והרבה פחות מנומסים. אני חושבת שכשיש תוכי בבית רוצים להנות גם מהשובבות שלהם. בכל אופן, יש מגדל בשם גילי שגר ברמת הגולן (אבל מגיע באופן קבוע לת"א) שמחתים קוקוטלים ברמה ממש גבוהה, והתוכים שלי, שהם ממנו, הגיעו בריאים לחלוטין (חשוב מאוד). אם תרצי את מספר הטלפון שלו תעברי אלי מסר.

היי נועה

אני מאוד רוצה לקנות כזה קוקטייל לטינו והיה כאן מישהו שאמר שיש לו מוחתמים לבנים כאלה ושמעתי שזה עולה 350 שקל אשמח אם מישהו יתן פרטים איפה אפשר לקנות אחד כזה מוחתם ותודה על הייעוץ

174M4R

New member
../images/Emo46.gif זה אמור להיות ITAMAR

ולא אין לי גוזלים... וגם לא יהיו לי.... אלבינו: סוג של קוקטייל מוטציה. לא ניתן לדעת מין, רק על ידי בדיקת DNA. הוא עולה בין 250 0 300 והכל תלוי באיפה את קונה. שי עלה 280. אל תיקני תוכים מחנויות כי זה סתם יקר ובחלק מהחנויות שיש בערים הגדולות לא מתיחסים טוב לתוכים. (דעתי האישית....) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ החופש הגדול הלך לעולמו.. :,( http://www.hofeshend.coo.co.il/

איתמר

קודם איתך הסליחה,אמממ.... לגבי קוקטייל האלבינו איפה אפשר להשיג יש אותו בכל חנות חיות או שזה במקומות מיוחדים אשמח אם תוכל לעזור לי

174M4R

New member
מאיפה לי לדעת אם יש אותו בכל חנות?!

מצטער שאני לא מכיר את כל החנויות בישראל.... אני קניתי אותו ממישהו מיבנה

תפרסמי מודעה בלוח מודעות

אני פירסמתי ומצאתי (למרות שעדיין לא מסרתי תשובה..)

למעלה