שלום לכולם!

piggy an

New member
שלום לכולם!

הייי אממ יש לי בעיה כנראה כמו לכל אחד בפורום הזה טוב אז ככה אני לא מצליחה לישון בלילות ככה מתחילת החופש בערך הכל התחיל מהסיוטים שהיו לי אבל זה די עבר לי! ומאז אני לא מצליחה להירדם בלילות ועוד יום ביהס ואני ממש מודאגת בקשר לזה! ניסיתי כמה דברים כדי להירדם! 1.לא ישנתי בבקרים וחיכיתי עד הלילה כדי לישון עכשיו קורה לי דבר מאוד מאוד מוזר אני יכולה להיות הכי עייפה בעולם ביום ואז כשיגיע הלילה אני פתאום יהיה ערנית! זה מחרפן אותי לגמרי כי זה מצב לא הגיוני! שמישהו יגיד לי שזה קורה גם לו שאני לא אתחרפן =) 2.ניסתי חלב חם/קר אמרו שזה מרדים בולשיטטטטטטטט אררר 3. ניסיתי לישון עם עוד בןאדם במיטה וזה עוזר חלקית! 4.שוכבת במיטה ולא חושבת על כלום פשוט עוצמת עניים ומנסה להירדם ולא זוכרת אם היו עוד דברים! רציתי לקחת כדורים אבל ההורים שלי וחברים שלי לא מרשים לי =( ואני לא יודעת מה לעשות אם למישהו יש פתרון אז אני מבטיחה לסגוד לו לנצח נצחים =)

דנטל

New member
ברוכה הבאה

1.לא ישנתי בבקרים וחיכיתי עד הלילה כדי לישון עכשיו קורה לי דבר מאוד מאוד מוזר אני יכולה להיות הכי עייפה בעולם ביום ואז כשיגיע הלילה אני פתאום יהיה ערנית! זה מחרפן אותי לגמרי כי זה מצב לא הגיוני! שמישהו יגיד לי שזה קורה גם לו שאני לא אתחרפן =) מאוד מאוד הגיוני. כלומר, הגיוני אצל מי שסובל מהפרעות שינה. 2.ניסתי חלב חם/קר אמרו שזה מרדים בולשיטטטטטטטט אררר מסכימה איתך לגמרי, זה שטויות במיץ עגבניות וגם לי זה לא עוזר. 3. ניסיתי לישון עם עוד בןאדם במיטה וזה עוזר חלקית! מה??? איך אפשר להרדם כשיש עוד מישהו במיטה? כלומר, אפשר אבל אחרי יסורי של המון שעות. טוב, זו כנראה בעיה אישית שלי. 4.שוכבת במיטה ולא חושבת על כלום פשוט עוצמת עניים ומנסה להירדם זו דרך מומלצת, רק שקשה לא לחשוב על כלום. לא הייתי אומרת נואש כל כך מהר. קודם תחזרי ללימודים. נראה איך הם ישפיעו על השינה שלך. שמחה שלא מרשים לך כדורים. גלשי לקישורים של הפורום שנמצאים למעלה. תקראי שם את המאמרים שהם מובילים אליהם. בטח תקבלי מהם עוד רעיונות שכדאי לנסות כדי לנסות להתגבר על הבעיה. בהצלחה
.

hemorrhoid

New member
כשמישהו שוכב לידי

אני מצליח להירדם רק אם הוא לא מצליח להירדם יותר ממני! אחרת חבל"ז...

תנסי לשמוע מוזיקה שקטה

אולי זה ירגיע ותצליחי לישון או מקסימום לנמנם תלחצי על הלינק Whitney Houston יום טוב וקסום לכולנו

piggy an

New member
ניסיתי מוזיקה שקטה שכחתי לציין!

ראר תודה! אני יכנס לקישורים =)

למעלה