שלום לכולם

dudumagic

New member
שלום לכולם

לא ידעתי שאתם מבצעים פעילות כה מבורכת !!! רציתי לשאול אם גם אני אוכל לקבל עזרה . אני אב חד הורי מגדל לבד את ילדי בן 8 חודשים אני מסתדר אך ורק עם הכסף של הביטוח לאומי . אני לא יכול לעבוד. אני עם הילד כל הזמן . תוכלו להסתכל בבלוג שלי את כל הסיפור תודה לכל העוזרים ! ואני לא מתבייש לקבל עזרה . אני זקוק לה.

cr

New member
קראתי.. רק שאלה, היכן האם היום,

והאם שקלת מסגרת לילד ע"מ שכן תוכל לעבוד אפילו משרה חלקית במקצועך?..- אולי תוכל אפילו כאן למצוא משהו.. וכמובן - אם תוכל לפרט את העזרה הנדרשת..?

dudumagic

New member
טוב אז ..

הילד נמצא במסגרת - מעון - אבל עכשיו יש חופש אני מנסה למצוא עבודה אבל כל מנהלי העבודות שמצאתי לא מוכנים להבין אותי שיש לי ילד ואני מגדל אותו לבד ולפעמים אני צריך חופש בגלל שלפעמים יש מצבים שהילד שלי לא הולך למעון (טיפת חלב , קופת חולים , בית חולים) אני זקוק לעזרה בגלל שאני בקושי סוגר את החודש עם הכסף של הביטוח לאומי שאני מקבל , אני משכיר דירה לבד והכל נפל עליי רק הדברים של הילד לפחות 1000 שקל באמת קשה . הייתי רוצה עזרה בדברים לילד .

blue skies

New member
שלום לך!

קודם כל אני לא חושבת שזה בושה לבקש עזרה לכל אחד יש את הרגעים היותר נמוכים שלו שבהם הוא צריך עזרה וזה בסדר גמור לבקש ולקבל עזרה! מאיזה אזור בארץ אתה? שלח פרטים לאחת מהמנהלות שלנו (הכחולות ) ששם יהיו דרכים ליצור איתך קשר ואם אתה יכול לתת רשימה של מה שאתה צריך ןנראה מה אנחנו יכולים להשיג לך ולהעביר לך שתהיה לך ולכולם פה שבת שלום!

למעלה