שלום לכולם!

notorious KIM

New member
שלום לכולם!

אני קוראת כאן מדי פעם ולמרות שהסיכוי קטן אני מקווה שתדעו לענות לי על השאלה מהו שם הזמר ששר את "מברוק עליק יא אריס מברוק" בעברית, אחי מתחתן ואני רוצה להקדיש לו ולארוסתו ריקוד
ולכן אני גם רוצה להשכיר חליפה ואין לי מושג איפה משכירים. איפה אפשר להשכיר חליפות (באזור המרכז) ומה פחות או יותר המחיר? תודה רבה.

הזמר: ג'ורג' בר ../images/Emo79.gif

ועוד שירים רבים שלו מופיעים בדיסק "חפלה עירקית". שיר מס' 7 בדיסק זה נקרא "מברוק עליק" - והוא מאוד מתאים לחתונה (אתמול השתמשתי בו לחינה) ומהקטע של החתן (העריס) הוא ממשיך לערוסה - הכלה - במילים "ג'ינה ג'ינה או-ג'ינה, ג'יבנה אל-ערוסה או-ג'ינה..." מאוד שמח, מאוד מומלץ! שיר נפלא נוסף הוא שיר מס' 2 (מוסיקה, ללא מילים) בדיסק "דואט מוסיקלי" של רמזי קטנאני ושיקו חייק. יש בו גם את קטעי החתן והכלה שלעיל, וגם את "הלילה לילה לילה - שמחה גדולה הלילה". ושיהיה במזל טוב!!!

ושכחתי הערה חשובה../images/Emo70.gif

למה "סיכוי קטן"
תני צ'אנס... את לא יודעת איזה אלופים ואלופות יש בפורום הזה

notorious KIM

New member
תודה רבה! ../images/Emo8.gif

סיכוי קטן מכיוון שזה לא השיר שחיפשתי .. המון תודה בכל אופן. פשוט קיבלתי דסק מהמורה שלי ולא הספקתי לצרוב אותו והייתה שם גרסה של זמר ערבי. הורדתי את השיר של ג'ורג' בר וזה לא מה שחיפשתי. שוב תודה.

notorious KIM

New member
אני דיי נואשת..

אין לי שמץ של מושג איפה אפשר להשכיר חליפה ללילה!

tlingit

New member
אל תתייאשי ../images/Emo13.gif

לפי ההודעות שלך אני מבינה שאת קצת לחוצה בזמן, אז קודם כל שיהיה
שנית, חלק מהאנשים בפורום יראו את ההודעה שלך רק מחר-מחרתיים, ואולי תקבלי תשובות נוספות ובעניין השכרת חליפה, את יכולה לפנת ל'סהרה סיטי' בתל אביב - תמצאי את הטלפון שלהם בלוח 'מכירת ציוד וביגוד' שלנו. (מגיעים דרך הקישור 'לוחות' בפס הכחול בראש העמוד). ידוע לי שהם גם משכירים ולא רק מוכרים, יכול להיות שיש עוד מקומות ויגידו לך שאר אנשי הפורום. בכל מקרה שיהיה בהצלחה
ותחזרי לספר לנו איך היה

notorious KIM

New member
תודה לך מקסימה ../images/Emo140.gif

אני כ"כ אוהבת להיכנס לכאן ולהרגיש את החום והאהבה ששופעים כאן וכ"כ מורגשים. אנשים מקסימים!

למעלה