שלום לכולם!

פודה

New member
שלום לכולם!

בשעה טובה אנחנו עוברים ביום שישי לכפר האורנים!! אנחנו מתרגשים ושמחים מאוד לקראת המעבר, אבל רצינו לברר, אולי מישהו נוסע לעבודה בהרצליה, ויכול לייעץ מה רמת הפקקים וכמה יש לדאוג.... אני צריכה להיות בעבודה ב 9:00 בבוקר, בהרצליה מרכז, כלומר: אני יורדת במחלף הכפר הירוק, בכוונתי להשתמש בכביש 6; כמה זמן ייקח לי בממוצע, מתי אני צריכה לצאת וכו'? ... אשמח אם תוכלו לעזור...

ronpel

New member
זמנים וקישורים

ברוכים הבאים. לגבי הפקקים עד צומת בן שמן אני משאיר לך לחשב זמנים - משם להרצליה יש 2 אופציות שצריך לשקול. דרך איילון או כביש 6 - ואח"כ כביש 5 בשל העומס בכביש 5 לפעמים עדיף באיילון . בקישורים המצ"ב ניתן לבדוק את מצב התנועה לפני היציאה ולהחליט בהתאם. מנסיוני דרך איילון זה בערך 45 דקות מבן שמן. בהצלחה

פודה

New member
איילון עדיף?

למרות שתכלס הפקק בכביש 5 מתחיל במורשה ואני כבר יורדת במחלף הכפר הירוק??? אגב, לבעלי מכשירי כף יד, יש תכנה חדשה לבדיקת הפקקים, רק שצריך GSM/GPRS לעדכון online...

ronpel

New member
לפעמים הפקק מתחיל

כבר בקסם או בצומת ירקון ואז בהחלט איילון עדיף. מכיוון שהפקק באיילון מתחיל בדרך כלל רק בגנות שווה לבדוק גם נסיעה דרך כביש גהה עד מורשה.

ורדה ק

New member
ביום רגיל להגיע לאיילון זה בערך שעה

אני יוצאת במחלף לה גרדיה ועד לשם זה בערך שעה מרגע היציאה מהישוב (כולל הפקק בלפיד והפקק בכביש מס 1). אגב, רונן, הפקק בכביש י-ם-ת"א מתחיל הרבה יותר מוקדם מגנות. ביום טוב הוא מתחיל בסביבות נתבג 2000. אני מדברת על חודשים רגילים. לא על חודש אוגוסט שאז הזמן מתקצר בחצי בערך ולא על יום גשום שאז יתכן שהדרך לת"א תיקח הרבה יותר משעה וחצי. בהצלחה וברוכה הבאה ליישוב

תמרשובל

New member
דרך חלופית

ניתן גם דרך 444 לכביש 5 במקום כביש 6 ההבדל הוא כ10 דקות המחיר של כביש 6 ל24 יום הלוך חזור עם מנוי פסקל הוא 400 ש"ח לחודש. שובל.

tsahia

New member
אפשר גם דרך גהה

אם כבר איילון אז יותר מהר לעלות בגנות לכיוון מורשה (מאז שסידרו את מסובים הדרך די חלקה למעט האטה בגבעת שמואל) ואז להצטרף לפקק ממורשה לכפר הירוק. וכן אני מסכים: 1. 444 איטי רק ב 10 דקות מכביש 6 והרבה יותר זול 2. הפקק מקסם לכפר הירוק יכול להיות נורא ביחס לשאר האפשרויות 3. הפקק בירושלים ת"א עלול להתחיל כבר בבן גוריון (ואז זה בערך 25 דקות עד גנות)

פודה

New member
הפקק בקסם יכול להיות נורא??

או שזו טעות כתב? תודה על התגובות, נתראה בקרוב בפקקים מסתבר...
אופנוע לצערי הוא לא אופציה (דוגרת כרגע על הדור הבא)

tsahia

New member
נורא גם נורא

בקלות אפשר לשרוף חצי שעה מקסם לכפר הירוק.הפתרון האמיתי הוא לעבוד בשילת.

למעלה