שלום לכולם

שלום לכולם

יש לי קצת בעיה אני בעוד כמה ימים אמור לצאת לנהר הירדן למשך שבוע הבעיה שלי שאני נוסע באוטובוס ואני לא ממש יודע איך להגיע לשם היעד הראשוני שלי הוא לצאת מהתחנה המרכזית בתל אביב ומשם להגיע לנהר הירדן אל תפנו אותי למודיעין אגד כי הוא לא ממש עזר לי אם אתם יודעים קווים של האוטובוס זה באמת יעזור לי

sela v

New member
איך יעזרו לך בדיוק

איפה בדיוק בנהר הירדן? הנהר נגמר בים המלח, ומתחיל קצת מעל הכנרת, לפני זה יש לו כמה שלוחות כמו הדן, החצבני וכו'...

פרטים נוספים

אני מיתכוון כמובן לנהר באיזור טבריה אני זוכר שזה ממש קרוב לחוף דוגית ויש שם על הנהר מפעילים קיקים

sela v

New member
אז אולי תתקשר

למי שמפעיל את הקייקים ותשאל אותו איך להגיע? אם לא תנסה באגד טבריה, בטוח שיש אוטובוס מטבריה שמגיע לשם.

Tell8No8Lies

New member
אז...

לא נראה לי שיש כזה דבר אגד טבריה, יש להם מוקד ארצי. אבל אני לא ממש נוסע באוטובוסים מה הבעיה פשוט לקחת אוטובוס לטבריה? אם לא תמצא קו בדיוק לאיפה שאתה צריך קח טרמפים

oritb11

New member
אני חושבת שבאתר של אגד

יש מפה שאפשר ללחוץ על היעד שלך וזה מראה את הקוים. ולגבי העצה של לנסוע בטרמפים... לא בטוחה שהייתי קונה אותה במצב הבטחוני הנוכחי.

jeshu

New member
אני תופס טרמפים ואני עדיין פה באמת שאין מה לפחד,האנשים שעוצרים לי הם הרבה פעמים גם אדיבים מאוד ומעניינים ואפילו נהנים מחברתו של עוד אדם שעוזרת להעביר את הנסיעה.זה יעיל בייחוד באיזורים בעלי תנועת אוטובוסים דלילה או בשבתות.צריך רק להתאזר בסבלנות וקיץ גם בבקבוק מים. חוץ מזה,בנוגע למצב,אף אחד לא הציע לתפוס טרמפים בין ראמללה ושכם,ומי שמוטרד שיפעיל שיקול דעת לפני שהוא עולה לרכב.

jeshu

New member
נראה לי שהתבלבלת חוף דוגית נמצא במזרח הכנרת ולא לייד הירדן.כדי להגיע לירדן ההררי צריך בד"כ לקחת אוטובוס שיעדו הסופי הוא קיריית שמונה ורצוי באמת לדעת איפה בדיוק לרדת.קו 841 מתחנה מרכזית בת"א מגיע לאיזור הזה.ברר לייד איזה יישוב אתה מעוניין לרדת.

עמית22

New member
לא 841

זה הקו הכי ארוך בארץ, הוא עושה סיבוב מטורף. מת"א לק"ש רק 845 (ואם הזמן דוחק ואין אז לקחת 842, רק לא 841)

במקום יש גשר

ולפי מה שאמרו לי קוראים לו גשר אריק אולי אתם יודעים עכשיו איך להגיע לשם או איך קוראים למקום

ואם לא אז.....

אתם אולי יכולים להמליץ לי על מקום בטבריה שאני יכול לדוג ולישון שם כמובן שזה אמור להיות בטבע או חוף לא בתשלום שיש בו דשא או סיבבה דומה שאתם ממליצים עליה הכל יתקבל בברכה

jeshu

New member
זה באיזור צפון הכנרת ומגיעים מכיוון כפר נחום (איפה שהכנסיות) לכיוון רמת הגולן.האיזור הוא שמורת טבע.יש גם מקום שראיתי אנשים דגים בגשר אחר קטן ולא מוכר מצפון לגשר בנות יעקב.תפתח מפה.יש גם פורום דייג (או משהו כזה)תשאל שם.

zoetrope

New member
הגעה לגשר אריק

כדי להגיע לאיזור גשר אריק מת"א : אופציה 1. לוקחים קו 842 או 845 (שניהם יחסית מהירים) עד צומת עמיעד. מצומת עמיעד זה בערך 20 דקות נסיעה עד גשר אריק, הבעיה שאין אוטובוסים. צריך לתפוס טרמפים מצומת עמיעד לכיוון הגולן, כאשר גשר אריק נמצא ממש ב"כניסה" לגולן. אם זה חשוב לך לדעת אז - מצומת עמיעד נוסעים בערך קילומטר עד צומת כורזים, שם פונים שמאלה וממשיכים ישר ישר ישר עד שמגיעים לכנרת, שם פונים שמאלה ואחרי בערך קילומטר מגיעים לגשר אריק (צפון הכנרת). אין שם ממש חוף נורמלי לישון בו. החופים הנורמלים נמצאים באיזור טבריה שזה דרום הכנרת. אופציה 2. לוקחים קו 841 שהוא מאד איטי מת"א לטבריה. מחפשים חוף לישון באיזור טבריה. לחילופין, מחכים לקו אוטובוס נדיר לכיוון הגולן או תופסים טרמפים מטבריה לכיוון הגולן (גשר אריק הכוונה). מקווה שעזרתי, ואם יש לך שאלות נוספות שאוכל לענות עליהן, אתה מוזמן לשאול...

המקום היחיד המפעיל קייקים

בירדן הקרוב לכנרת הוא "אבו קייק" בפארק הירדן שזה בערך 5 ק"מ מגשר אריק. ובקשר להגעה למקום: יש אפשרות לנסוע באגד לטבריה ויש כמה אוטובוסים ביום (תברר את השעות ) אשר מגיעים לקצרין-מטבריה ואני מניחה שהם יכולים לעצור בצומת יהודיה- שזה ממש קרוב ומשם אין בעיה לתפוס טרמפ קצר(אנשי הגולן ידידותיים...)וכמו שקודמי אמר יש את אפשרות עמיעד. ויש גם אפשרות לקחת טרמפ מטבריה-אבל בתור אחת שעושה את זה הרבה זה יכול ליהיות מאד מייבש ולקחת שעות!!! וכמובן שיש מוניות- אך יקר מאד!

למעלה