שלום לכולם

sandman14

New member
שלום לכולם

שלום לכולם, אני חדש פה אני ערן , בן 14 וחצי אני נורא אוהב את מאיר אריאל ויש פה אחלה פורום, קבלו את איחוליי (היום קניתי את גילוי עניים וירוקות)
אחלה דיסיקם את "שירי חג ומועד ונופל" אני מכיר כבר בע"פ אחלה דיסק- הכי טוב של מאיר הייתי בהופעה של ברי סחרוף בניצנים שלשום והוא שר את "טרמינל", גרסה ממש חמודה :) שמח להצטרף חבר'ה , ערן

ilovelior

New member
ברוך הבא קטנצ'יק

ספר לנו מה דעתך על הדיסקים שקנית אחרי שתשמע.... אולי גם אנחנו נקנה.

s h a b l u l y

New member
enter sandmen ../images/Emo168.gif

ברוך הבא ידידי, קיבלת שירשור תוציא ממנו המירב!

sandman14

New member
חחח תודה חברים....

נחמד לשמוע שאני הכי קטן , אפילו כבוד
אני שמעתי את הדיסקים, זה מאיר אין פה משהו גרוע בעיקרון אני ישמע יותר שיכנס לראש יותר ואז אני יגיד לכם תודה על קבלת הפנים :) אגב: -בני כמה אתם בערך ? -ואם מישהו מכם היה במחווה למאיר ? הנה תמונה שלי :

theהל

New member
נהנה? ספר לחבריך../images/Emo140.gif

וכך נפיצ מוסיקה איכותית והיופי שמאיר מוציא מהשפה העברית ...תשובתינו לגברת אגילרה ואלה... ולבטח נחיש במשהו את הגאולה ודרך אגב זה "גלוי עיניים" (ולא "גילוי עיניים")
ברוך הבא

רציתי לשאול ...

אתם חושבים שילד בן 14 מסוגל להבין אילו מסרים מאיר אריאל מעביר בשיריו כפי שאדם בוגר מבין ? לדוגמא "עברנו את פרעה נעבור גם את זה", או "לילה שקט עובר על כוחותינו בסואץ" , בלי להעליב , אין דבר רע בלהיות בן 14 ולהפך אני שמח לשמוע שהגעת לרמה מוסיקלית כה גבוהה בשעה שרוב בני גילך שומעים לרוב בריטני &שיט , פשוט העולם עליו מדבר מאיר אריאל הוא עולם שילד בן 14 תמים וטוב עוד לא נחשף אליו ע"ע באס בבלון או אולה בבו (והלוואי לעולם גם לא היה נחשף) . אבל אשמח לשמוע פרשנות לאחד משיריו של מאיר אריאל מנקודת מבט של נער צעיר.

kaktusa

New member
מבחינתי לא.

אני (כמעט, רק עוד חודש וחציייי...) בת 15, את רוב השירים של מאיר אני לא מבינה- לא יודעת אם זה פשוט בגלל שאין לי חוש ספרותי במיוחד או בגלל הגיל. אבל אני בכל זאת אוהבת את השירים- בגלל כל משחקי המילים הקטנים פה ושם, החידוש החביב במילים והאוירה הכללית של המוסיקה.

sandman14

New member
לדעתי..

יש משהו במה שאתם אומרים יש שירים שאני מבין ויש כאלה שלוקח קצת זמן אבל מתחילים מזה וזה מתפתח לך עם הזמן ואני מניח שאניישמע את מאיר אריאל גם בעתיד שאני יהיה בוגר יותר ואז אני יבין לגמריי, בנתיים אני נהנה מכל החומר שלו

Poogy In A Pita

New member
זה באמת קשה

ועדיין יש שירים שהם תעלומה בעיני ואני מודה שיש פעמים שניסיתי ולא הצלחתי (תמיד כשאני קונה דיסק אני שומעת את הדיסק לבד ואז עם הדף מילים לנסות להבין למה התכוון המשורר) אבל זה סוג של אתגר :) וחוץ מזה מאיר עצמו לא היה אוהב לתת לשירים שלו פרשנות אחת מקובעת אלא לתת לקהל שלו לבחור את המשמעות (ע"ע טרמינל) כך שאני בטוחה שהפרשנויות שלי לשירים שלו ישתנו עם הזמן

ואם מותר לי להוסיף:

אני בטוחה שגם בעוד כמה שנים כל אחד מאיתנו יגלה עוד משהו קטן, ואולי יבין אחרת וזה לא בגלל שמשהו השתנה בטקסט אלא שמשהו השתנה בנו. תמיד כיף לגלות משהו שוב לאחר ששוכחים אותו או לוקחים אותו כמובן מאליו- ולכן בדרך כלל רוב ההבנה שלנו מהשירים היא זמנית- תמיד יש שם עוד משהו שלא גילינו או שסתם הבנו שונה

למעלה