שלום לכולם?

רעיה23

New member
שלום לכולם?

שלום לכל הבנות יש לי שהאלה ,אני רוצה לדעת עם מחלת נפילה לא מפריעה לכנס לראיון ועם ממשיחים לשתות כדורים כי אני פוחדת ש בעתיד אני לא יכול להאבי ילדים לעולם כי הכדורים שאני שותה הם חזקים.
לכולם.

moribat

New member
שלום לך רעיה.

אני מציעה לך לדבר עם הגניקולוג שלך לגבי זה. בת כמה את? את מתכנת ילדים בעתיד הקרוב? איזה כדורים את לוקחת? אני לא רופאה, אבל לא מאמינה שתשלל ממך האפשרות להיכנס להריון בשל האפילפסיה שלך.חוצמזה, את תמיד יכולה לדבר גם עם הנוירולוג שלך ולשאול אותו גם מה קורה בתקופות של הריון. בהצלחה.

רעיה23

New member
ללימור תודה

לימור עם אפשרי עם לא מפריע לך פעם אחת לדבר איתי ,לימור מאיפה את ו בת כמה את ביי ביי רעיה.

moribat

New member
רעיה, בשמחה אדבר איתך אבל

לי אישית אין אפילפסיה, אני פה כי בעלי חולה.כך שאין לי ממש ניסיון אישי בתרופות...מכירה רק מה שרואה אצל בעלי. אני מרמת-גן, בת 32. ומה איתך? מאיפה את? בת כמה את? נשואה? איזה סוג אפילפסיה יש לך? את מטופלת אצל נוירולוג?

qt1

New member
רעיה ערב טוב וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני מאוד מבקשת ממך לא לפרסם מס' טלפון מעל דפי הפורום. אם יש לך תכתובת אישית עם לימור, את יכולה להתכתב איתה במסרים אשר נועדו לשם כך, את גם יכולה לכתוב את מס' הטלפון שלך במסר. כשאת כותבת את מס' הטלפון שלך בפורום את מסכנת את עצמך ,את לא יודעת מי קורא בפורום
אני מאוד מבקשת לא לחשוף פרטים אישיים בפורום להבא. התרופה טגרטול מוכרת, את יכולה לחפש במאמרי הפורום, חיים לוי השותף שלי הכין טבלה של כל התרופות המוכרות לנו ושל תופעות הלוואי שלה, אם לא תמצאי נשלח קישור , ותוכלי לקרוא על התרופה. אנא נסי להפנות את שאלותיך אל כל חברי הפורום כדי שכולם יוכלו להשתתף בדיון ולהכיר אותך , זה מאוד ישמח את כולנו
הרגישי בטוב. ברוכה הבאה,

למעלה