שלום לכולם!!!

Udyman

New member
שלום לכולם!!!

אז גם אני אחד מהמעריצים המושבעים של הסדרה :) אכן אכן סידרה מצויינת בשנה האחרונה לא כל כך הייתי מעודכן במה שקורה, מסיבות ששמן צבא וזה שלא הייתי בבית, אכן תרם לנושא.. אז הייתי רוצה לדעת איפה אני יכול להוריד\להשיג את כל הפרקים של הסדרה, באיכות טובה? או לפחות את הפרקים של העונה החדשה (למרות שאני כבר לא כל כך יודע איזו היא העונה החדשה) תודה רבה לכולם!!

MajorGad

New member
אהלן, ברוך הבא!

גם לי יש סיבות שנקראות צבא שבגללן אני לא הרבה בפורום.. מאיפה אתה? איך קוראים אותך? העונה החדשה היא 8, ומצפייה בשלושה פרקים ראשונים היא ממש בת זונה!

Udyman

New member
מי אחרי ברוך?

אני מראשון קוראים לי אודי... מכיוון שאני לא כל כך מעודכן.. העונה האחרונה שהייתה בטלוויזיה הייתה 7 או 6 ? ו.. אם אתם יכולים לתת מידע חדש בקשר לסדרה או משהו כזה, כי אני כמעט שנה הייתי מנותק מהכל, ככה שאין לי מושג מה קורה עם הסדרה :) נ.ב אשמח מאוד להצטרף לפורום הזה..

kinspirit

New member
../images/Emo39.gif ברוכים המצטרפים

קודם כל, כפי שהכותרת אומרת - ברוכים המצטרפים
אני בטוחה שעוד מספר דקות מישהו יגיע עם צלחת כיבוד לכבודך... בכל הנוגע להתעדכנות בעולם סטארגייט, אתה מוזמן לבקר באתר אשר חברי הפורום הקימו - "סטארגייט ישראל" שם תוכל למצוא את החדשות הטריות ביותר על עולם הסטארגייט, וכמו כן להתעדכן בעונות אשר עדיין לא ראית. נכון לעכשיו משודרת בעונה השישית בשידור חוזר בערוץ הראשון, כאשר הם עדיין נמצאים במגעים לרכישת העונה השביעית. לאחרונה התחלנו במאבק להבאת העונה השביעית לארץ - מאבק אשר גם עליו תוכל לקרוא ארוכות (ואף להצטרף אליו) באתר שלנו... ושוב, ברוכים הבאים
kinspirit

nzkiwi

New member
שאל נוק אודימן

ברוך המצטרף! גם אני יחסית חדש, אחלה פורום!

למעלה