שלום לכולם

IonGuardian

New member
שלום לכולם

שלום לכולם. יש לי זוג תוכים קוקטיילים כבר יותר מ- 6 שנים, השאלה שלי היא מאוד פשוטה, כמה זמן חיים תוכים מהסוג הזה ?

oshiii

New member
מנצלת שרשור לשאלת גילאים..

הבחנתי במשהו מאוד תמוה! :) מישהו פה הפנה פעם לאתר של תוכים ואני נדחפת שכמוני נכנסתי.. אתר התוכים הישראלי או משהו כזה.. ורשום שם שדררות חיות 15 שנה. לעומת זאת כשחברי עשה חיפוש על השם הלועזי של דררה ומצא אתר רק של דררות באנגלית.. היה רשום שם שהאינדיאן רינג חיים 30 שנה והאלכסנדר 40. ולפי התמונות שם לנו יש דררה, מעורבת כזו\: ..חח:) בכל אופן, מה נכון? כמה זמן הם חיים? בנוסף היה רשום באתר הישראלי שהם לא מדברים ובאנגלי שיש להם פוטנציאל גבוה מאוד לדיבור

174M4R

New member
אמפ....

ארני מניח שבאתר הישראלי דיברו על דררות בשבי ובאתר באנגלית דיברו על דררות בטבע...

oshiii

New member
לא לא..

באתר הישראלי בכלל רשום שבשבי הם חיות 8 שנים ובטבע 15. באתר העולמי של הדררה.. (אתר רק של דררות..:) ) רשום על כל זן, ולי יש לפי התמונות שם רינג נק.. ורשום עליהם שהם חיים 30 שנה. ויש כאלה שמעורבים עם אלכסנדר שיכולים לחיות גם כן 40..

ingvar

New member
בקשר לדררות.

הדררות חיות 30 - 40 שנה , פוטנציאל הדיבור שלהן נורא גבוה ולחלקם אפילו (תאמינו או לא ) מג'אקו. אני יודע זאת כי אני עובד בחוות תוכים כמאלף (גם בחנות חיות אני עובד).

דררות

דררות בשבי יכולים לחיות 30 שנה, הכל תלוי באוכל ובתנאים שהם מקבלים. אוהד

oshiii

New member
תודה רבה! אני עוד מעט גם

אנצל את הידע שלכם באילוף דררה יחידה כי אני מפרידה ביניהן.. (יש לי 2 שרבים כל הזמן.\: ) והם מקבלים כל יום פירות וירקות טריים, בתוספת לתערובת המוכנה של הגרעינים והבוטנים והזרעים שיש להם שם..:) אמרו לי להביא להם בעיקרון עצמות תמנון ואין לי מושג מאיפה|: <זה נשמע נורא\:> אבל שמתי להם במקום את הלבן הזה של הסידן, למרות שהם בקושי מנקרים אותו.. בעיקרון גם נכנסתי לאתר הזה שדיברתי עליו באנגלית רק של דררות ולקחתי משם את כל התזונה..:) תודה רבה לכולם!:)

למעלה