שלום רוני תודה על העצה אפשר לדעת אם אתה מכור ונקי מסמים או מטפל סתם לידע הכללי
א אורנה 2 המקורית New member 27/7/04 #5 שלום רוני תודה על העצה אפשר לדעת אם אתה מכור ונקי מסמים או מטפל סתם לידע הכללי
א אורנה 2 המקורית New member 26/7/04 #1 שלום לכולם בעלי ואני עוברים תקופה קשה וגם הסקס במצב קשה אני מאד רוצה והוא אולי פעם בחודש מה עושים איך פותרים את הבעיה הזאת אני לא רוצה לחפש בחוץ
שלום לכולם בעלי ואני עוברים תקופה קשה וגם הסקס במצב קשה אני מאד רוצה והוא אולי פעם בחודש מה עושים איך פותרים את הבעיה הזאת אני לא רוצה לחפש בחוץ
ש ש ל ו מ ל ו ם New member 26/7/04 #2 מה? מו? מי? לא כתבת עליכם כלום אז קשה לייעץ לכם בלי לדעת שום דבר. אם את רוצה תשובה שאולי תועיל לך אנא צייני את כל הפרטים הרלוונטיים. שלומלום
מה? מו? מי? לא כתבת עליכם כלום אז קשה לייעץ לכם בלי לדעת שום דבר. אם את רוצה תשובה שאולי תועיל לך אנא צייני את כל הפרטים הרלוונטיים. שלומלום
א אורנה 2 המקורית New member 26/7/04 #3 אולי יותר ספציפיות בבקשה מה ברצונך לדעת אשמח לענות על כל שאלה
Q qt1 New member 26/7/04 #4 היי אורנה../images/Emo24.gif מעבר למה שכתוב בכרטיס שלך , מה את חושבת שיעזור לכותבי הפורום ולמנהל הפורום שהוא סקסולוג ומטפל מיני,כדי לעוץ לך עצות כאלה ואחרות? לא מה שלומלום רוצה , אלא מה את חושבת שיעזור? בברכה,
היי אורנה../images/Emo24.gif מעבר למה שכתוב בכרטיס שלך , מה את חושבת שיעזור לכותבי הפורום ולמנהל הפורום שהוא סקסולוג ומטפל מיני,כדי לעוץ לך עצות כאלה ואחרות? לא מה שלומלום רוצה , אלא מה את חושבת שיעזור? בברכה,