שלום לכולם..

שלום לכולם..

תתחדשו, אחלה רעיון לפורום. אני צריך קצת עזרה. ככה, קבלתי מחבר קיובייס SX וברשימת אפקטים במיקסר אין ריברב, יש CHOPPER ו- METALIZER ועוד רשימה שלמה אבל אין ריברב או דיליי. 1. הייתכן? 2. מה עושים? תודה מראש!

HeavenlyB

New member
קודם כל

קונים את התוכנה. אם לא קנית, אל תודיע על זה בפומבי. לקיובייס כן יש רוורב. אפילו שניים. אבל אתה מחפש רוורב לערוץ מידי, יכול להיות? אני לא חושב שקיים. קודם צריך להפוך את הערוץ לאודיו ואז לשים עליו רוורב, אלא אם בכלי VST עצמו יש רוורב פנימי.

kundara

New member
רוורב במידי? אין שום סיכוי בחיים שי

שיהיה... מידי זה פקודות, רוורב זה פרוסס על סיגנל, פרוסס שלא יכול להתבצע ע"י אותות מידי תתקין את התוכנה המקורית ויהיה לך רוורב, אפילו 2 :)

מדובר על ערוץ אודיו..

בהנחה שאין לי את התוכנה המקורית להתקין, יש אפשרות להוסיף אפקט לתוכנה רצה? רק נסגור את הפינה שחפשתי במקום הנכון, במיקסר אני לוחץ על ערוץ מסוים ונפתח חלון של אפקטים ואקולייזר, כשאני מנסה להוסיף אפקט- שם יש את הרשימה של אפקטים שעומדים לרשותי, מדויק?

CyBear

New member
בהנחה שאני לא מוחק את הודעתך

אודה לך באם לא תציב שאלות בפורום הנוגעות לתוכנות לא חוקיות או "גונבות" בשפת העם. תודה מראש.

HeavenlyB

New member
כומ שאמרתי, יש שניים

בתוכנה המקורית, זו שקונים. להוסיף אפקטים לקיובייס אפשרי בדיוק כמו שמוסיפים VST INSTRUMENTS. אני מתאר לעצמי שכבר יש קישורים לאתרים שמספקים פלאגינים כאלה, חלקם בחינם. מה שאנחנו קוראים חינם, הוא מאמת חינם, ולא פרוץ.

למעלה