באמת לא ילך לך...
אבל רק בהתחלה! אחר כך זה ירוץ לך ויצליח לך עד כדי כך שאת לא תביני מאיפה זה נוחת עלייך, וזה יעשה לך כל כך טוב!!! אני, הגבר שבחבורה, עוד יותר הרגשתי לא שייך בהתחלה כי הרגשתי חריג בנוף של הבנות. לא שיש לי בעיה עם זה, ממש לא, אלא שחשתי שזה "מועדון נשים", כלומר - גם אם גבר רוצה לרקוד - אז אין לו "זכות" לכאורה להיכנס אליו כי הוא לא אישה. ריקודי בטן נועדו לנשים. אז מה. המשכתי. כי אני אוהב מוסיקה ערבית ושפה ערבית וכו'. נראה עוד פגישה שתיים ואז אחליט אם אני ממשיך או לא. והנה לאט לאט, אני מרים את החולצה עד לאזור החזה, כמה שיעורים אחר כך אני כבר מוריד אותה לגמרי בשיעור, וקונה אפילו צעיף, ורואה איך אני מתפתח יותר, וזה עושה אותי חוצפן יותר, מגניב יותר, הומוריסטי יותר (כך אומרים לי), ומה שאני מרגיש - אסרטיבי יותר. עדיין לפעמים אני מרגיש שיש צעדים שמסובך לי לעשות בגלל קואורדינציה של טירון ירוק, אבל תמיד אהיה בתהליך של למידה, אז למה להחמיר עם עצמי? וחוץ מזה, יש לפעמים כל מיני תנועות, שמה זה לא מסתדרות לי, ואני כבר כמעט מוותר שלעולמי עד ולנצח נצחים לא אצליח בחיים לעשות אותן, ופתאום, באיזה אלתור קטן או הדגמה לפני חברים זה מצליח כאילו מעולם לא התקשיתי בזה. ההפתעות הקטנות האלה - עושות אותי עוד יותר מאושר... השאר כמובן היסטוריה (הופעה ראשונה בחתונה של חבר, וראי עדכון נוסף מהיום). הקיצקץ, תפסיקי תירוצים. לכי לרקוד, זה משמח, מכ'פת לך יצליח או לא, תרקדי כי את רוצה לרקוד לי כי מסתכלים על כל פיפס שלך וכאלה. השאר כבר יגיע מאליו, ויירשם בהיסטוריה שלך. בהצלחה!!!