שלום לכולם

sinesher

New member
חברה לסבא שלי../images/Emo23.gif

שלום לכולכם יש לי סבא בן 80 מתל אביב שרוצה להכיר חברה הוא איש מקסים שאוהב לטייל בארץ וגם לפעמים להפליג לחופשות. לצערי אין לו מחשב בבית לכן הקשר הוא דרכי. בכול אופן אם יש לכם הצעות ורעיונות אשמח לשמוע סיגל הנכדה של סבא

שלום לנכדה ../images/Emo140.gif

שמחה שסבך במצב בריאותי שפיר המאפשר לו פעילות חברתית. בתל-אביב יש בכל שכונה מועדון גימלאים ואני מציעה לך להתעניין היכן מצוי מועדון הגימלאים הקרוב לביתו. אפשר גם שתשאלי בעירית ת"א במח' הרווחה באגף הגימלאים על הפעולות שלהם לאוכלוסיה הבוגרת, ידוע לי שיש גם הסעות מהבית למקומות הכינוס תמורת סכום הגיוני. והעיקר המשך חייפ בריאים ופעילים לסבך

sinesher

New member
בעניין מועדון

סבא לא מוכן ללכת למועדון הוא טוען שמשעמם שם הוא אדם עצמאי הולך הרבה ברגל לכל מקום, לכן אין בעיה עם הליכה למקומות הבעיה היא חברה הוא רוצה להכיר אישה נחמדה ולצאת לבלות איתה לראות סרט ביחד ובעצם לעשות כל מה שזוגות נוהגים לעשות חשבתי שאולי נמצאת פה אישה שיכולה להתאים לו.....? ואולי אם יהיה לכם מפגש ,מסיבה או טיול הוא יוכל להצטרף.....?

היום בתפוז ../images/Emo43.gif

היום ב-17:00 מתקיים בפורום רפורמה כלכלית רב שיח בנושא דו"ח הביניים של כוח המשימה הלאומי לקידום החינוך בישראל ("ועדת דברת"). אתם מוזמנים להשתתף בדיון. בפורום לקראת הריון יתארח ב-19:00 ד"ר ש. דסקלו ויענה על שאלות הגולשים בנושא הביוץ והכניסה להריון בכלל, ועל בחירת מין היילוד באמצעים טבעיים בפרט. ד"ר דסקלו הנו מומחה למיילדות וגינקולוגיה, ורופא בכיר במחלקת נשים ויולדות בבי"ח מעיני הישועה. ו... הערב ב-21:00 תוכלו לפגוש live את חני נחמיאס, הלא היא יסמין אקריש מ"מיכאלה", שתענה לשאלותיכם ב- blogtv. ניתן להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום מיכאלה. הערב ב-22:00 תוכלו לצפות בשידור מיוחד ב-blogtv של דני חזן ממכללת הפיל הכחול, שיעביר שיעור ראשון ב-HTML למתחילים. אם אי פעם רציתם להבין את האינטרנט על בוריו- זה הזמן והמקום!

vered51

New member
שלום לכולם

היי היי שמי ורד, אני בת 31 והגעתי לפורום דרך המלצה של מישהו. אימי נפטרה לפני כחודש בגיל 59 באופן פתאומי משבץ מוחי ואבי בן ה66 די שבור ואני מרגישה צער אדיר על אובדני האישי ועל המצב של אבא. שאלתי הינה, האם יש לפורום, שעושה רושם נהדר, קבוצה שנפגשת גם באופן פרונטלי? אני חייבת לציין כי אבי לא יודע מחשבים ולכן לא יוכל להיכנס לפורום הנוכחי. תודה מראש ושיהיה רק טוב

yaely12

New member
שלום ורד צר לי על אובדנכם ../images/Emo24.gif

שלום ורד
, לגבי שאלתך. ובכן..... מאחר ואת נכנסת למחשב ומבינה בו פחות או יותר, הייתי מציעה לך ולאביך. 1. לקנות מחשב 2. להתחבר לאינטרנט 3.להעלות את הפורום שלנו לשולחן עבודה. את כל זה את או הטכנאי יכולים לעשות. 4. הראי לאביך איך מדליקים את המחשב, מתחברים לפורום ,ןלוחצים אייקון 60+ ונתת לו עזרה הכי גדולה שאפשר. איך לפתוח הודעות זה ממש לא בעיה. בשלב מאוחר יותר (אולי אחרי 3-4 שעות) למדי אותו להשיב (אם הוא רוצה)אז יכתוב לפי קצבו לאט לאט וילחץ על "שלח", אז יהיה חלק מהקהילה ומהפגשים שלנו.
חמה יעלי

יעלי12 שלא נדע יותר צער../images/Emo7.gif

יעלי מדי פעם עושים מפגשים, צריך רק לעקוב אחר הפורום, משתתפת בצערך, דבי(דנה).

ורד שאף אחד לא ידע מצער ../images/Emo7.gif

אין אדם שלא עבר את אותה המכה, ושלא נדע יותר מצער,אף אחד, ורד,,יש לעיתים מפגשים,צריך פשוט רק לעקוב אחר הפורום, דבי (דנה).

למעלה