שלום לכולם

שלום לכולם

אמנם אני עוד קצת רחוקה מגיל שישים (אני בת 31), אבל הייתי שמחה להיעזר בכם בעניין הבא: לאבא של בעלי יש יום הולדת שישים ואנחנו רוצים לעשות לו משהו מיוחד האם למישהוא יש רעיון? אשמח לקרוא את הצעותיכם

pazi66

New member
שלום עירית 3, למה את חושבת שצריך

להיות הבדל בין יום הולדת 60 או כל יום הולדת של גיל אחר ? יום הולדת, זה יום הולדת, כל אחד חוגג כרצונן וכמנהגי המשפחה מתנות, הפתעות,עוגת יום הולדת עם הרבה הרבה נרות,ומה שהכי הכי חשוב שהבן אדם ירגיש שצריכים אותו ואוהבים אותו מסיבת הפתעה זה דבר שתמיד מרגש ואם זה מאורגן כהלכה משאיר רושם עצום. ושוב אני מציין, תראו לו אהבה , איכפתיות ותנו לו הרגשה שהוא חיוני ואתם זקוקים לו יפה יהיה אם הנכדים יכינו במו ידיהם מתנות לסבא, ציורים, עבודות יד וכיוצא בזה אז תאחלי לו בשמי מזל טוב

HAVA159

New member
למנורה היקרה../images/Emo49.gifעל ../images/Emo63.gif

ובהצלחה בהמשך
אוהבת חוה

מנורה

New member
פזי כל מילה ../images/Emo47.gifזהב

לי חגגו המשפחה והחברים הטובים בפארק ידעתי על הארוע אבל לא ידעתי מי בא ומה יהיה היה מרגש ומיוחד. לבעלי חגגתי בחוג המשפחה ארוחת צהרים בחוץ ובערב במקום מיוחד בחוג מצומצם של חברים היה מקסים עד היום לא שוכחים. לחברה שלי חגגו מסיבת הפתעה במסעדה אינטימית חברים ומשפחה חיים שכאלה. ממש הפקה היה חלומי. כל אחד ומה שהוא אוהב ומה שהמארגנים חושבים שמתאים לו. זה שאתם חושבים עליו ורוצים לשמח אותו זה האושר של בעל השמחה. מזל טוב

מנורה שלום

תודה על התגובה. אני בטוחה שישנן המון דרכים לחגוג יומי הולדת. האם למשל כדאי לעשות משהו בסגנון של "חיים שכאלה"? תמונות מהילדות, חברים שלא נפגשו הרבה זמן, קטעי וידאו? שירים?

dani 123

New member
עירית אפשר בסגנון "חיים שכאלה" או

להכין מצגת על החיים של האדם מבוסס על תמונות מ... ילדות, בית ספר, בגרות, צבא, הכרות עם בת הזוג, ילדים, נכדים וכו' ברור שלא להראות רק תמונות אלא לשלב אותם בהסברים, בדיחות ואירועים משפחתיים

HAVA159

New member
עירית3 יום הולדת לאבא של בעלך|בלו

מה דעתך להכין לו "קרוז" על אחת האוניות או טיסה
בהפתעה
אוהבת חוה.

offe

New member
לבת הדואגת לחגיגת אביה

עירית, מלבד הדרך המיוחדת לחגוג - הפתעות: בהרצליה ישנו אדם שיש לו אוסף של עיתונים מכל הזמנים. הוא לוקח עמוד ראשון של העיתון של אותו יום שבו אדם נולד - ומשבץ בתוכו ברכה. זה מקסים - עולה 250 ש"ח עם מסגרת - זה פשוט מקסים - אם תהיי מעוניינת - אשיג לך את הטלפון שלו. כמו כן אפשר לעשות תקליטור שנקרא שיר במתנה - מחברים שיר מקסים אודות חיי האב והחברה מספקת את הלחן - הם גם יכולים לכתוב את המילים - שמים באריזת מתנה מאוד יפה - יש כל הזמן על כך פרסומים בעיתונים. בזמן האירוע אפשר שכל אחד מהילדים והנכדים ייקח תמונה וישים אותה בתוך ספר אורחים- אפשר להשיג בחנויות מכשירי כתיבה - ויכתוב כמה מילים לאבא -זו גם יכולה להיות מזכרת יפה. יום הולדת בצורת פיקניק - מהנה. אפשר להביא אמן כלשהו אפילו ליער. אפשר כל המשפחה לעשות באותו יום סיור שורשים לכל אותם מקומות שהיו ציוני דרך בחייו של אבא.(רעיון זה עלה כרגע במוחי). גם אפשר להיכנס לאינטרנט ולמצוא כל מיני מפעילי ימי הולדת - יש להם רעיונות מעולים לכל הגילאים- הכל עניין של תקציב. באם אביך משוטט באינטרנט - תני לו מתנה והכניסי אותו לפורום שלנו. וכו' וכו' וכו' מיטב הברכות ליום הולדתו עד 120. offe

HAVA159

New member
offe שבת שלום ימי הולדת.

את מלאה ברעיונות נהדרים, גם אני מאמצת אותם
אוהבת
חוה.

למעלה