שלום לכולם!

FUTURE GIRL

New member
שלום לכולם!

אני מאד מתענינת בגרפולוגיה... ואם אתם יכולים להביא לי קישור למה מסמלת כל אות זה יהיה נפלא

shamon51

New member
ואני מתעניין מאוד

ואני מתעניין מאוד ברפואה ... האם יש לך מקום שמסבירים כל סימפטום וסימפטום ?

FUTURE GIRL

New member
לא, אין לי!!

אם לא הבנת, שאלתי אם אתם מכירים אתרים של גרפולוגיה וכתוב שם מה מציינת כל אות... למשל אמרו לי שפ' מציינת רגש...

nili6

New member
עצה

תקני את הספר של יצחק לניר מיקרוגרפולוגיה, שני חלקים, לא זול אבל אם זה ככ משמעותי לך תמצאי את זה שם.

shamon51

New member
הרמז בשאלה שלי על הסימפטומים

הוא שאי אפשר ללמוד מאות אחת
על אופיו של בן אדם. ובתור מי שמכיר את שני הספרים "מיקרוגרפולוגיה" של יצחק ניר {שמאל| אני יכול לומר שלכל אות מספר רב של צורות (במקרה של האות "א" יש 146 צורות (מאה ארבעים ושש) ולכל אחת מהצורות מספר רב של פרשנויות אפשריות. החוכמה היא בסינתזה: כלומר בהצטברות של תופעות מאותיות שונות (בצורות שונות) מה שמזכיר את "חוק שימור הקושי" שמעון

FUTURE GIRL

New member
טוב, אבל יש אתרים שכתוב בהם

את המשמעויות של האותיות באופן כללי.... יש בקישורים אתר כזה אבל הוא באנגלית... אני יודעת שיש המון משמעויות ופרשנויות אבל מעניין ותי מה מסמלת כל אות באופן כללי... ועוד שאלה... אני יכולה לסרוק לפורום את הכתב יד שלי ותפרשו לי אותו? כי בהודעת המנהל כתוב שאסור לילדים ואני בת 13 אז תחליטו אתם אם אני יכולה או לא... בכל מקרה תודה על התשובות...

nili6

New member
רק תדעי,

שרוב המומחים כאן חושבים שזה שטויות כל המשמעויות הספציפיות לאותיות בנפרד.

FUTURE GIRL

New member
אני לא מצאתי הגיון בזה שפ' מסמלת

רגש אז בגלל זה אני רוצה לדעת את השאר, כדי לראות אם בהם יש הגיון...

PreDirector

New member
זה לא האותיות אלה

הסימנים שיש בהם. יש צורה מסוימת(מוסכמת) לכל אות ,היא יכולה להשתנות בהתאם לכותב ולזה הגרפולוגיה מתיחסת, לשינויים באות, לגודל , רוחב , לחץ ועוד. יש במספר ספרים על גרפולוגיה(של חנה קורן,אילון בן יוסף) התייחסות לכמה צורות של אותיות ,אלה פשוט דוגמאות - הרחבה של הנ"ל למעלה.

נעמייה

New member
את נעולה

תנסי לקרוא מה כותבים לך פה... ניתוח על פי אותיות נפרדות הוא לא ניתוח נכון (על פי רוב) וגם אם כן מנסים לנתח לפי אותיות, צריך שיהיו חיזוקים בסימנים נוספים. את רוצה לדעת כאן ועכשיו על עצמך ועל הקרובים לך - לפי האותיות. זה לא הולך ככה.

FUTURE GIRL

New member
לא אמרתי

שאני רוצה לדעת על עצמי לפי אותיות נפרדות רק שמעניין אותי לדעת מה אנשים אומרים שמסמלת כל אות... גם לא אמרתי שלפי דעתי זה נכון..

למעלה