שלום לכולם!

shiri240

New member
שלום לכולם!

יש לי שאלה ורציתי להתייעץ איתכם. אתמול מדדו לי רמות סוכר בדם והמכשיר הראה 77 מ"ג/דצ"ל, שזה די נמוך, כי הרמות התקינות הן בין 70 ל-110 מ"ג/דצ"ל וגם כנראה בגלל זה הרגשתי חולשה כללית בגוף, אין לי כוחות לכלום. מה אני יכולה לעשות בנידון? השאלה מופנית לכולם פה בפורום.תודה מראש.שירי.

avorly

New member
שירי,

הבדיקה נעשתה לפני או אחרי אוכל? האם את נוטה לאכול בשעות קבועות, או לחטוף משהו כשמזדמן? כמה ארוחות את אוכלת ביום? כשאני אומרת ארוחה אני מתכוונת לכל פעם שאת לוקחת משהו לפה, אפילו חטיף.

יפיופי

New member
בהמשך לשאלות מעליי

למה בדקת סוכר? את נוהגת לעשות זאת? האם ידוע לך שאת סובלת מנפילות סוכר? 77 הוא ערך תקין לפי מיטב ידיעתי. יכולים להיות גורמים רבים להרגשות שלך. שבת נפלאה.

shiri240

New member
שלום!

אני יודעת ש 77 זה ערך תקין, אך בכל זאת זה די נמוך. לא ידוע לי שאני סובלת מנפילות סוכר כי אף פעם לא בדקתי את רמות הסוכר שלי, אתמול זו היתה פעם ראשונה שבדקתי.אני גם מרגישה חולשה לפעמים,שאין לי כוח לכלום וזה מחזק את העובדה שאין לי מספיק סוכר בגוף.תודה על ההתייחסות. שירי.

shiri240

New member
היי אורלי!

הבדיקה נעשתה בערב די מאוחר [בערך בשעה 11], כלומר אחרי אוכל. בד"כ אני אוכלת בשעות קבועות, אבל לפעמים יוצא שאני לא אוכלת בזמן ואני אוכלת משהו מזדמן. אני גם הייתי אוכלת בשעות מאוחרות בלילה, לפני השינה ואני יודעת שזה לא בריא כי זה גם יכול לגרום לנפילת סוכר בלילה ואז יש מין חצי היפוגליקמיה בבוקר, תקני אותי אם אני טועה. אני אוכלת בד"כ 3 ארוחות ביום. מקווה שעניתי לך מספיק טוב. אשמח לקבל ממך דיעות נוספות שיוכלו לעזור לי. שירי.

avorly

New member
שירי,

"מאוחר" עדיין לא אומר לי אם זה לפני או אחרי אוכל............. נוסף לכך- את אוכלת 3 ארוחות בלי לחטוף כלום בניהן, גם לא פרי? לפי הידוע לי אדם צריך לאכול 6 ארוחות, ואם הוא/היא נשאר ער מעבר לשעה 23:00, הרי שצריך לעלות ל- 8 ארוחות. בממוצע צריך לאכול משהו (=והכוונה לא לסנדביץ' או צלחת מלאה) כל שעתיים, כדי למנוע צניחות סוכר.

shiri240

New member
אורלי, תודה!

כנראה שבאמת אני לא אוכלת מספיק ארוחות ובאמת אני גם ישנה בשעות מאוחרות. תודה לך על התייחסותך. יום נעים! שירי

csh018

New member
אין לי כוחות לכלום- מומלץ לבדוק

היי שירי לאין כוח יש סיבות רבות. לכן מומלץ לעשות בדיקות כלליות ולבדוק את כל המערכת. ולשלול מי וירוסים דרך תריס ועוד ( אני נותן את הכבוד לרופא המשפחה). רמת סוכר 77 היא עדיין תקינה וזו לא סיבה לאין כוח. וכמה זמן את מתלוננת על הבעיה? את יכולה לחזור עם תשובות במסר. הרבה בריאות וכח שלומי

shiri240

New member
שלום!

זה בחודש האחרון שאני מרגישה בעיקר חולשה. אני באמך צריכה לעשות בדיקות כלליות, הרבה זמן לא עשיתי. דרך אגב, המורה שלי לתזונה גם יעצה לי לעשות בדיקות של ב. התריס.היא אמרה שהאישונים שלי קצת בולטים, אבל אני חושבת שאין לי בעיה של פעילות יתר ב. התריס , כי זה המבנה של העין שלי, תמיד האישונים היו ככה, אבל בכל זאת אעשה בדיקות אצל רופאת המשפחה שלי. תודה על תגובתך. המשך יום נעים. שירי.

freearth10

New member
יש לך כוחות עליהם לא ידעת מעולם!

היי שירי240! יש בך המון כוח ולא משנה בכלל מה הראו הבדיקות! רק את יכולה להחליט אם את מוכנה להבריא את עצמך או להכנע למחלה ובכלל לא משנה מהי! עכשיו הזמן להחליט אם כל כך מר לך בחיים ששום דבר לא משנה כבר או שמעבר למר הזה מחכה מתיקות ששווה להאבק למענה. הוציאי כל מה שיושב לך שם בלב ולא משנה כמה זה יפגע. הכניסי את המתיקות לחייך ואת יודעת בדיוק איך!עבדי על צאקרת הלב ועל אלמנט האש. אמרי לעצמך החיים מתוקים ואני מלקקת כל רגע בהנאה! דמייני לעצמך שאת מגיעה למקום אליו את רוצה להגיע והכניסי את כל הטוב הזה עמוק עמוק פנימה!
אחד ענק מאיה

avorly

New member
מאיה, ../images/Emo45.gif ../images/Emo70.gif

תמיד את מפתיעה אותי מחדש, עוד נקודת הסתכלות שלא ממש חשבתי עליה כרגע.....

shiri240

New member
מאיה!

איזה דברים יפים אמרת. אני באמת מרגישה שיש לי כוחות, בעיקר בזמן שאני עושה טיפולים. הטיפולים נותנים לי הרבה כוח, אבל יש רגעים שאני מרגישה קצת תשישות. אני חושבת שזה בגלל המתח שאני נמצאת בו בזמן האחרון [בגלל בעיות כספיות], וכשאני במתח וחושבת כל הזמן מה יהיה, זה גורם לי להיות קצת חלשה, אבל זה באופן זמני ולאחר מכן אני מתחזקת וחוזרת להיות כמו שהייתי. אני מאוד מאמינה במה שאמרת, שאני יכולה להחליט אם רע לי בחיים או שטוב לי ושאני צריכה להוציא כל מה שיושב לי בלב ואני באמת עושה את זה כשאני מדברת עם חברה טובה שלי. שתדעי, אני בחורה עם שמחת חיים וכל מי שמכיר אותי יגיד לך שלא מתאים לי להיות עצובה. אני אקח לתשומת ליבי את הדברים שאמרת שהם מאוד נכונים! תודה מקרב לב והמשך יום נעים. שירי.

freearth10

New member
../images/Emo24.gifהיי שירוש!../images/Emo24.gif

אני יודעת שאת בחורה עם שמחת חיים דווקא בגלל העצב שלך, כי שמחה היא רק הצד השני של מטבע העצב. ורק אם תסכימי לגעת בעצב ובמקורותיו ותסכימי לקבל אותו כחלק מחייך הוא יצא החוצה ויתן לרגש אחר מקום בחייך. אם לא הייתי בטוחה בזה לא הייתי כותבת לך כמו שכתבתי, כי הייתי מאוד חוששת שתפגעי, אבל אני יודעת שאת אדם חזק וכל מכה יכולה להזיז אותך ימינה או שמאלה אבל את תמיד תחזרי למרכז! אז אל תהיי חזקה! היי חלשה ועצובה והרשי לעצמך להוציא אותה החוצה,את שירי העצובה, כי אדם שהוא חזק באמת נבחן ביום של חולשה ולא ביום של עוצמה, כי דווקא לחולשה הזאת יש המון כוח. יש לה כוח להפוך ימים של חולשה לימים של עוצמה. אל תחפשי את השמחה בחוץ. שם לא תמצאי אותה. חפשי אותה רק בעצמך. היא נמצאת שם ומחכה רק לך שתוציאי אותה אל האור ותדביקי בה גם את כל מי שנמצא בסביבתך הקרובה!
מאיה

למעלה