שלום לכולם!

carmit91

New member
שלום לכולם!

שלום לכם, אני חדשה בפורום אבא שלי גם גולש בפורום רונן מהשומרון, אני מקווה שאני אגלה עניין בפורום...

mazy

New member
היי כרמית../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום טוראט. בת כמה את?

carmit91

New member
אני בת 12 וחצי

אני יודעת שאני אמורה להתכתב בפורום נוער אבל אני מעדיפה להתכתב פה... עקבתי אחרי הפורום בחודשים האחרונים... אם את רוצה עוד מידע עליי פשוט תגידי... יש לי אחות בת 7 וחצי שיש לה טוראט ואני רוצה מאודד לדעת איך להתמודד עם זה...כי זה מאוד קשה בייחוד שאני זאת שסובלת את כל ההתקפי זעם שלה..! לילה טוב... כרמיתי!

כרמית... ברכה הבאה../images/Emo24.gif

היי שמי יובל אני בת 11 תאומה של גיא הלוקה בתסמונת טוראט. הפורום הזה הוא פשוט בית חם ובכלל לא פורום
מקווה לפגוש אותך במפגש שיהיה ב2/7. יובל

../images/Emo24.gifבוקר טוב כרמית

אני אמא של שי יש לו טוראט והוא בן 13 וחצי ברוכה הבאה לפורום תמסרי ד,ש להורים

carmit91

New member
תודה רבה ובקשה למפגש...../images/Emo9.gif

אני יבוא עם אחותי הקטנה (לא זאת שלוקה בטוראט) עם אמא שלי ואבא שלי! מקווה לפגוש אותך שם! יש לי שאלה... כשיש לגיא התפרצויות הוא מוציא את זה בד"כ עלייך? איך את מתמודדת עם זה? לאחותי יש את זה כבר מגיל 5 כך שאין לי הרבה "ניסיון" בזה, אך את הכעס שלה היא מוצאיה עליי!... יש לי מזל שהיא יותר קטנה ממני כך שאני יכולה לשלוט עלייה אם היא מרביצה לי או זורקת עליי חפצים אני יכולה למנוע ממנה את זה!

vered83

New member
../images/Emo24.gifכרמית ברוכה הבאה

אני אחות של שי והוא עם טוראט

lavlove

New member
היי כרמית

ברוכה הבאה. שמי לביא מלמן ואני בן 13 ולפני כשניה אובחנתי כלוקה בטוראט וOCD קל. מקווה שתבואי למפגש פתוח, ונכיר.לביא מלמן

ברוכה הבאה כרמית ../images/Emo39.gif

אגב יש למעלה בראש הדף פורום שניקרא" נוער טוראט" לפי דעתי יותר יתאים לגיל שלך. אז ברוכה הבאה מקוה שתהני כאן איתנו. המון אהבה ושבוע טוב.

למעלה