שלום לכולם..........

Enzo F

New member
שלום לכולם..........

שלום.........עוד כחודש אני עובר לירושלים אשמח לדעת איפה כדאי להשכיר דירה.....(אני עובד באיזור מרכז העיר אבל לא חייב לגור שם) ובכל מקרה שיהיה לכולם סוף שבוע נעים ותודה מראש על העזרה......

שכונות שקרובות למרכז העיר

יש את קטמון, מושבה גרמנית, נחלאות, בקעה- שהן שכונות עשירות יחסית, ויש את הקטמונים, שזה יחסית זול. שכונה אחת קצת רחוקה (חצי שעה בפקקים) היא תלפיות, שאפשר למצוא שם מקומות זולים. עוד מקום, שנחשב למאוד יקר, הוא רחביה/טלביה, שנמצא קרוב מאוד למרכז העיר. לגור ממש במרכז העיר זה זול יותר אבל הצפיפות והרעש נוראיים. בהצלחה והשתלבות נעימה!

בלבלונת

New member
לגור במרכז העיר

זה לא כל כך זול כמו שאתה חושב... תשאל את דותן הוא אלוף בלחפש דירות... קטמון ופת הן לא שכונות הכי מדהימות אבל הן די זולות כך שאם אין לך אישה וילדים ואתה לא מפחד אז בכיף תגור זה חוסך ומוריד עלויות... יש גם את קריית יובל שגם היא לא מי יודע מה איכותית אבל מרחק 20 דקות מהעיר... בכל מקרה שיהיה בהצלחה!! נחמד שעוד ירושלמי/ת מצטרף לג'מעה שבת שלום!!!!!!!

Enzo F

New member
,תודה בלבלונת ולון אלון אבל....

אני בכל זאת מחפש שכונה טובה יחסית (לא חייב רחביה) כי שכונה מוכת פשע כמו הקטמון לא ממש קורצת לי........ מה לגבי בית הכרם, ניות ושכונות באיזור הזה? לגבי העלויות הגבוהות בירושלים עדיף אולי לחפש יחידת דיור כמו בגילה ופסגת זאב? (הכוונה ליחידות דיור צמודות לבתים פרטיים)........ תודה על המענה אני באמת זקוק לעזרה......

A N I g M A

New member
הממ...

בית הכרם היא שכונה מעולה (ואני לומדת שם אני יודעת). אבל יקר שם. ניות זה בסדר. גילה ופסגת זאב יקרות גם הן.

בלבלונת

New member
בוא לא ניסחף

אני לא גרה בהארלם, לכל שכונה יש את האיזורים שלה... ניות ובית הכרם נורא יקרות ודי זקנות... אם אתה מתכוון לחיות בפרברים אז תגור בפסגה או בגבעה... בכל מקרה שהצלחה..

שלום

זה תלוי כמה כסף אתה מכון להשקיע,אם הרבה כסף אז אפשר בניות ,בית הכרם,טלביה ורחביה. היום בגלל המנהרות אפשר להגיע מכל מקום למרכז העיר בתוך 20 דקות מקסמום. בקשר לשכונה טובה או רעה בכל שכונה בירושלים יש אזור טוב שכייף לגור בו.

למעלה