שלום לכולם...

Kidmaniac Liron

New member
שלום לכולם...

היי, אני מאוד אוהבת את המוסיקה של הקורס אבל לצערי לא יודעת יותר מידי עליהם. בכל אופן, אני אגיע ישר לעניין: הזדמן לי לשאול אותם כמה שאלות דרך חברת התקליטים שלהם בתור חלק מקידום מכירות באמריקה לאלבום החדש. התבקשנו לא לשאול שאלות מסובכות מידי ולשאול משהו כמו "מה הסרט האהוב עליכם" וכו'. החלטתי לנסות בכל אופן לשאול שאלות קצת יותר מעניינות ובעזרת אינפורמציה מהאתר הרשמי שלהם, הגעתי לשאלות הבאות: You're about to start a world tour for the new album. What are your favorite songs to perform live? Will you rearrange your songs like you did for your MTV Unplugged performance? "Summer Sunshine" is the perfect song to start the summer. Your third single is a beautiful ballad called "Long Night". Is that the perfect automn song for you?" רציתי גם לשאול שאלה על השיר Silver Strand - מישהו יודע אם הם כתבו אותו בעצם או שזו מוסיקה עממית? בכל אופן, אודה לכם אם תוכלו לחשוב על עוד כמה שאלות, אני לא בטוחה שהם יענו עליהם אבל במידה וכן, אני אחזור ליידע אתכם בתשובות
תודה מראש, לירון.

charmedgirl

New member
המנגינה silver strand

נכתבה על ידי שרון וקרוליין מהלהקה. המנגינה נכתבה עוד בתקופה של האלבום הראשון,FNF , אבל הם לא השתמשו בה לאף אחד מהאלבומים שלהם. באלבום הזה הם נזכרו בזה שוב.

m L m

New member
הייתי שואלת אותם

האם הם רואים את angel בתור שיר המשך של no more cry אבל זו שאלה דיי עצובה

נסי שלאול אותם משהו..

שמכיל את המילים ישראל והופעה ומנוסח בצורת שאלה.. אני אנסה לחשוב על עוד כמה שאלות ואני אצרף את זה בהמשך.. כמה זמן יש לי?

p i n g o

New member
ממההה?!?!

מי אמר שהסינגל השלישי הוא Long Night?? ודרך אגב, אין סינגל שני?!

Kidmaniac Liron

New member
הסינגל השני הוא Angel

והשלישי הוא Long Night ... ככה בכל אופן קראתי באתר הרשמי שלהם בהודעה שג'ים השאיר. תודה על העזרה, שלחתי כבר את השאלות - הם הדגישו שהם מעדיפים לענות על דברים "קלילים" כי הדבר הזה יופנה לאנשים שלא מכירים אותם ולכן שאלה על הופעה בישראל לא בדיוק תתקבל.

p i n g o

New member
נשמע לי קצת מוזר,

שרק יצא הסינגל הראשון וכבר הם קובעים מה יהיו שאר הסינגלים! איך הם עובדים שם בחברת התקליטים שלהם??

למעלה