שלום לכולם

Krishi

New member
שלום לכולם

טוב הגעתי לפה אחרי שהופניתי להודעה על גברת פלפלת של moonshadow (דרך אגב.. אני מסכים עם כל מילה... ועליסה בארץ הפלאות זאת אחת התכוניות הכי מסוממות שיש...) בכל מקרה... תמיד חשבתי על משהו... יכול להיות שאתם מכירים את השאלה... (כי בטח עוד מישהו חשב על זה מלבדי) אבל.. אממ... לאיזה צבע נהפכים דרדסים אם חונקים אותם? סלחו לי על הפן האגרסיבי והסאדיסטי שבשאלה.. אבל כמה שחשבתי עד עכשיו לא מצאתי אף תשובה בעניין וגם אף אחד אחר לא יכל לענות לי..

Krishi

New member
דווקא קיוויתי שיהפכו לשחורים...

כאילו שרפו אותם.. טוב נו עכשיו אני סתם מתעלל בדרדסים... מה שמזכיר לי.. למה אין דרדגראס?!?!?!?! לא בסדר זה...

n u t

New member
הממממ../images/Emo26.gif

Krishi

New member
חחחחחחחחחח

ח-ז-ק! חחח ולמה יש רק דרדסית אחת? אני לא מבין.. כאילו.. היא שם רק בשביל ההנאות המיניות הפרטיות של הדרדסים? (מעניין באיזה צבע הקונדום שלהם) מה עם ילדים קטנים? בשביל זה צריך יותר מאישה אחת אם רוצים להתרבות מהר... ולמה אף פמיניסטית לא קפצה וצעקה שיוסיפו עוד דרדסיות?! משהו פה מסריח וזה לא אני..

mominman

New member
בעונות החדשות יותר ..

יש עוד דרדסים ילדים , דרדסיות ועוד דרדסים ... יש עוד בערך 3 - 4 עונות אם אני לא טועה שלא הגיעו לארץ , ושמה נוספו עוד דרסים כמו דרדסדינוזאור , דרדס חלל , דרדס עף , ויש עוד המון ... שמחתי לעזור

בעעע יש עוד עונות?

אני לא מוכנה להאמין. למען האמת לא סבלתי את הדרדסים. שמייחים מדי (כןכן זה לילדים קטנים אבל עדיין!?)

The Flash

New member
חחחח

אל תשכח שזה פורום סדרות מצויירות...יש כאן גם ילדים קטנים חוץ מאיתנו הזקנים שאוהבים נוסטלגיה

Moonshadow

New member
חרשתי את כל גוגל...

בנסיון למצוא תמונה של דרדס חנוק, או לפחות מאוד נגעל או מצב אחר שמצריך הפסקת נשימה. ואין! כל הדרדסים מחייכים באופן תמידי! (איך לא נתפסים להם השרירים בלסת...?) אבל סגול או ירוק כהה נשמעות תשובות הגיוניות, כי הרי מה שקורה כשאין חמצן בגוף הוא שהדם נהיה כהה יותר... (זה בהנחה שהדרדסים אכן נושמים חמצן, מה שעדיין לא הוכח!) אני אנסה לדבר עם כמה מומחים לביולוגיה...

tombenarye1234

New member
עם החדשים!!!

ברור שלא , הדרדסים גרים "הרחק הרחק ביער עבוט" , בא"י אין יערות , בטח שלא יערות עבוטים ובטח שלא יערות עבוטים ומרוחקים...

טיקיי

New member
...

כשנחנקים בדרך כלל מקבלים את הצבע של הדם, או הצבע של הדם בערבוב עם צבע העור... מה צבע הדם של הדרדסים?

Moonshadow

New member
אני בדרך לברר תשובה רצינית על זה...

שאלתי כבר כמה אנשים שיודעים די הרבה על מערכות פיזיולוגיות כאלו ואחרות... ברגע שאבין איך הגוף של הדרדסים עובד, אפרסם ברבים...

למעלה