שלום לכולם

שלום לכולם

אני עוקבת אחרי הפורום הזה כבר כמה זמן אבל זאת פעם ראשונה שאני באמת כותבת כאן, כי פשוט יש לי בעיה בקשר לחברה מאוד טובה שלי, הכי טובה בעצם. אז אם מישהו מוכן לענות אני אשמח מאוד, אז זה ככה : חברה שלי הכירה מישהו באיזו עבודה חד פעמית ואחרי שהיא ראתה אותו פעם אחת היא גם דיברה איתו לא הרבה בטלפון. עכשיו הוא התקשר אליה והזמין אותה למסיבת יומולדת שלו בתחילת יולי, ואותי כדי שהיא לא תהיה לבד או משהו כזה, כנראה כדי שירשו לה לבוא. עכשיו אני נמצאת במצב ש: 1. אני לא מכירה את הבחור, וגם היא לא מכירה אותו יותר מדי. 2. אני לא יודעת מה יהיה שם, למה לצפות, בעיקרון האנשים בגילאי 15-17 או יותר. 3. הבנאדם גר במרחק שעה+ מהבתים שלנו. 4. אני יודעת שהחברה שלי הולכת לשם בשביל להיות איתו, ולכן סביר להניח שאני אהיה שם רוב הזמן לבד, עם אנשים שאני לא מכירה, אבל כולם שם מכירים את כולם... אז השאלה שלי בעקרון מה לעשות? ללכת ולקוות שהזמן עובר מהר לא רק כשנהנים..? למרות שמבחינת המבט האגואיסטית שלי אני יודעת שאני אסבול? ואם אני לא חושבת על עצמי, אז איך אני בכלל יודעת שבטוח ללכת לשם? אנחנו שתינו בנות 15, לא מכירות שם אף אחד ובמרחק שעה ומשהו מהבית.. האופציה השנייה שלי היא לא ללכת ואז החברה שלי לא תלך, ומכאן אני אהרוס לה את כל הקטע כי היא אמרה לי שהיא מאוד רוצה ללכת, למרות שהיא גם תכיר באזור רק אותו. ואני באמת לא רוצה להיות זאת שתהרוס לחברה הכי טובה שלי. וישנה כמובן אופציה שלישית שהיא תלך לבד, דבר שמבחינתי הוא לא אופציה, כי אני לא אתן לה ללכת לשם לבד, מהסיבות שכתבתי למעלה, אני פשוט לא יודעת עד כמה הדבר הסזה יהיה בטוח וכל השטויות. אם היא תחליט ללכת לבד אני אלך איתה אבל עדיין במצב של לא ממש מתה על הרעיון.. אני יודעת שכל הבעיה הזאת די אגואיסטית ואל ממש נשמעת כאילו אני חברה טובה שלה, אבל אני כן ובגלל זה כתבתי את זה פה להתייעץ. אל תכתבו לי שההתנהגות שלי מגעילה רק לחשוב על לא ללכת, כבר אמרו לי את זה. אני רק רוצה נקודת מבט שלכם. כאילו הבנות שפה למשל, אם תוכלו לשים את עצמכן במקום שלי ולהגיד מה אתן חושבות. תודה מראש, לירון.

יפתח 15

New member
לכי....

אין לך מה להפסיד, מקסימום, יהיה לך קצת משעמפ במשך שעתיים, ובמיקרה הטוב תפגשי אנשים נחמדים שיעבירו את הזמן בסבבה ותהני.

הבעיה היא שאנחנו כנראה נצטרך להגיע

מוקדם וגם לחזור מאוחר, כאילו בבוקר או משהו כדי לתפוס רכבת. הבעיה שלי היא פחות לא להנות ויותר לא לדעת מה יהיה שם, כאילו למה לצפות...

Tני בספק אםזה יקרה...

כי כולם מכירים את כולם וגם לא הזמינו אותי לשם בשביל להזמין אותי זה ויתר היה כזה (אני משערת) "ותביאי איתך את לירון (אני) כדי שלא תבואי לבד", כאילו כדי שירשו לחברה שלי לבוא

BaBy LiS

New member
אממ אז דברי איתה ותגידי לה שאם את ב

באה אז שלא תעזוב אותך

מצטערת כל פעם להקשות על המצב

אבל אני אבין אותה אם היא לא תהיה איתי היא שוט באה לשם כדי לראות אותו יותר ןלא כדי להסתובב איתי... היא אמרה לי שהיא תהיה *רוב הזמן* איתי ואפילו היא אמרה שהיא מבינה למה אני לוקחת את בערבון מוגבל.. בעיקרון היא דיברה על זה איתי אתמול ואמרה שהיא רוצה לדעתץ אם אינ אבוא איתה או לא. היא חברה טובה ובגלל זה אני לא רוצה להרוס לה אבל אני מפחדת ללכת לשם מסיבה קצת אגואיסטית שאני יודעת מראש (אישרו לי את זה) שאני לא אהנה ומסיבה שאני מפחדת שאני לא מכירה אף אחד ולא יודעת למה לצפות ואני אהיה רחוקה מהבית.. אני יודעת שזה נשמע תינוקי כזה אבל אני בת 15 והם יותר גדולים באיזה שהו מקום אפשר להבין למה אינ דואגת לא?

sh53

New member
מבינה למה לא תהיה איתך?אני לא מבינה

סליחה - אתן חברות טובות כבר כמה זמן (מניחה שיותר מיום או יומיים), היא הכירה בחור והיא כבר "תזרוק" אותך? למה? מי אמר שהם יהיו יחד גם מחר ומחרתיים? למה את חושבת שאת צריכה למלא שם תפקיד של מלווה בלבד? את באה איתה כי את לא רוצה שהיא תלך למסיבה לבד (את דואגת לה), אז שזה יהיה הדדי והיא לא תעזוב אותך להיות לבד במסיבה כשאת לא מכירה שם אף אחד. לא הבנתי למה התכוונת *רוב הזמן* איתי, האם הכוונה שהיא אמרה שהיא תעשה לך טובה והיא תהיה איתך? האם הכוונה - נו בסדר, אז אהיה איתך, מה את בלחץ? העיקר שתבואי איתי?

ממש לא!

היא חברה מאוד טובה שלי! אמרתי רוב הזמן, כיוון שזה מה שהיא אמרה עכשיו, שהיא תפגוש אותו תהיה איתו קצת ואז תישאר איתי. הבעיה היא שאני מפחדת ללכת לשם ושהיא תראה אותו ותשכח ולמרות שהיא חברה טובה היא תעדיף להיות איתו, ואני לא מתכננת להיות קרציה ולהשאיר אותה לידי בכוח.. היא מצד אחד צריכה שאני אבוא כי אחרת לא ירשו לה, אבל היא גם כן רוצה שאני אבוא כי היא חברה שלי. אני הולכת לשם במטרה של יותר "לשמור עליה" כזה בגלל שאני יודעת שיהיו שם אנשים יותר גדולים ממנו, שרובם שותים. אני לא יודעת מה עוד אני יכולה למצוא שם ולמה לצפות כיוון שאני לא מכירה אף אחד. ובדיוק בגלל זה אני גם לא מתכננת לשלוח אותה לשם לבד. הבעיה היא שגם אם היא לא שם לבד ואני איתה אני לא יודעת עד כמה זה טוב, חוץ מהעובדה שנשאר שם עד מאוחר מאוד כנראה... אוף אני מתוסבכת.. אולי אני סתם עושה עניין גדול מכלום?

sh53

New member
ברוכה הבאה, מקווה לראותך פה תמיד../images/Emo13.gif

היא נפגשה איתו פעם אחת, הוא הזמין עוד למסיבת יום הולדת שלו בעוד שבועיים וחצי וכבר היא מתכננת לרוץ ליום הולדת שלו? עוד שבועיים וחצי היום הולדת שלו - האם את יודעת אם הם מתכננים להפגש עד אז? אם כן - למה שלא תנסה לקרב אותך לחבר'ה שלו כדי שתרגישי יותר טוב במסיבת היום הולדת? אולי תקבעו פגישה בה את תבואי והוא יביא איתו חבר (בהנחה שאין לך חבר), עם קצת מאמץ - אני בטוחה שהוא יצליח לעשות את העניינים קצת יותר נעימים גם לך. אם החברה היא חברה אמיתית, אז היא תהנה גם איתך וגם איתו במסיבה והיא לא "תזרוק" אותך שתסתדרי לבד במסיבה - "הכושי עשה את שלו". בואי למסיבה עם חיוך על הפנים, אני בטוחה שגם אם תשבי לבד בצד, אנשים יבחינו בכך ויתקרבו אלייך וינסו לשוחח איתך, לדבר איתך, להכיר אותך או סתם להעביר ערב נחמד יחד אם הם כבר שם. "וישנה כמובן אופציה שלישית שהיא תלך לבד, דבר שמבחינתי הוא לא אופציה, כי אני לא אתן לה ללכת לשם לבד, מהסיבות שכתבתי למעלה, אני פשוט לא יודעת עד כמה הדבר הסזה יהיה בטוח וכל השטויות." אם את מרגישה לא בנוח עם המצב ושזה לא בטוח - האם תעזרי לה בשעת מצוקה אם תהיי שם? האם כתבת את המשפט בגלל הרגשה לא טובה כלשהי? לבסוף - את לא אגואסטית, אך את גם לא מזוכיסטית שמוכנה לסבול כל דבר שאת לא מרגישה איתו טוב.

ברור שאם אני אראה שקורה משהו

אני אעזור לה. בעיקרון היא לא יכולה לראות אותו עד אז בגלל הלימודים, וגם כי לא מרשים לה. אני לא יודעת אם היא תהיה איתי או אם היא לא וזאת די הבעיה, שאני לא יודעת למה לצפות. את המשפט שציטטת כתבתי מכיוון שהאנשים שם שותים ואנחנו לא מכירות אותם, ולכן אני די מצפה לראות שם אלכוהול או דברים אחרים=/. אני לא יודעת עש כמה אפשר לסמוך עליהם פשוט. תודה על התגובה והעצות, נראה לי שאני אלך ופשוט אנסה להעלם בין כולם לכמה זמן... אולי ירשו לה באמת להיפגש איתו עד אז, ואני ארגיש יותר טוב ואדע יותר על כל הרעיון הכללי... תודה רבה=], גם אם זה לא עזר אני מרגישה קצת יותר טוב שמצאתי איפה שיבינו אותי...לירון

sh53

New member
אני מציעה שהחברה תצא עוד פעם אחת

עם הבחור וכן תנסה לברר פרטים עליו ועל החבר'ה שהוא מסתובב איתם ולא "לרוץ" למסיבה של בחור אחרי שפגשה אותו רק פעם אחת. יכול להיות שסתם רצים לנו "סרטים" בראש, אך מצד שני צריך להזהר ולהשמר. צריך מידע מינימלי כלשהו כדי לדעת מי הבן אדם. גם אם תהיי במסיבה איתה, יכול להיות שהבחור ייקח אותה לצד לכמה דקות לדבר בפרטיות ואם יקרה משהו לא נעים, איך בדיוק תעזרי לה? תאמרי לה - לא את לא הולכת עם הבחור כשאני לא רואה אותך בטווח העיניים שלי? לכן - אני מציעה שתנסו לארגן יציאה בארבעה, גם כדי לראות את סוג החבר'ה שלו וגם כדי שהבחורה תתרשם ותדע עם מי היא יוצאת.

אני בספק אם

אני אמצא מישהו שאשכרה ירצה לצאת איתי
חחח וגם אם היא תצליח לשכנע את ההורים שלה. הבעיה היא יותר שאין מין כזה גיל קבוע אלא יותרגילאים בין 15- 20 וזה המשתנה שהופך את הכל ל"אפשרי".. בכל זאת אני אשאל אותה אם היא רוצה ללכת לשם עוד פעם לפני, דודה שלי גרה באזור אז אולי אני אבקש להישאר שם למרות שלא חושבת שאני יכולה. אז למרות שאני פותחת ככה כל משפט, אני בכל זאת אנשה לשכנע אותה לנסות להכיר אותו יותר טוב, ולברר פרטים על המסיבה הזאת. שוב תודה

sh53

New member
תבדקי בפורום עכשיו

יש פה מישהו שמחפש חברים חדשים כעת, אז למה לא לנסות את מזלך ולהתכתב איתו (השם שלו חגי)?

נינושש

New member
לדעתי..

תיראי אני לא חושבת שזה אגואיסטי מצידך לחשובעל עצמך.. את יכולה לבקש מהחברה שלך לא לנטוש אותך שם... ולהיות איתך ועם הבחור בו זמנית.. אם את אומרת שהיא פגשה אותו פעם אחת ולא דיברנו הרבה אני מניחה שאת לא תצטרכי להחזיק לה תנר
{אם לא הבנת תכוונה תשאלי
}

תודה לכולם- יש לי החלטה..

החלטתי ללכת בסוף, כאשר חברה אחרת שלי הבטיחה להישאר ערה כל הלילה לדבר איתי בפלאפון, מכירים את החברים שתמיד שם כשצריכים אותם? בכל אופן שמחתי להיות כאן, וכמובן שאני אשאר=] לילה טוב כולם

נתי הגר

New member
לכי לשם אני אומרררררררררר...

מה הקטע של החברה???? מה את הולכת ללוות אותה??? לכי לשם תהני תעשי חיים מסיבה לא??? אולי תמצאי לך גם את מישהו!!! צרי לשם בראש טוב לא ראש של (שיט אני הולכת להתקע שם) צאי בראש של (סבבה יש מסיבה באופק ) יאלהההההההההההההה תהני מתוקה!!!!

למעלה