שלום לכולם!

yoyoyud

New member
שלום לכולם!

אז ככה, לאחותי הקטנה יש יומהולדת (בת 11), ואמא שלי נתנה לי תפקיד להכין לה כמה דיסקים עם מוזיקה ליומהולדת (שירים שאפשר לרקוד איתם) עכשיו לבעייה: אין לי שום מושג על שירים כאלה.... אז ככה, אני צריך שכל אחד מכם ירשום פה לפחות 10 שירים שיש במסיבות (שהוא שמע במסיבה והוא אהב, שהוא חושב שמתאים למסיבות), מה שבראש שלכם! לא חייב רק שרית חדד. ובבקשה מהר, כי אין לי הרבה זמן עד ליום הולדת שלה. תודה, יהונתן אגב, אם למישהו יש מלא שירים כאלה על המחשב, אני אשמח אם הוא/היא יצור איתי קשר בICQ (302680950) יאללה אנשים! להתחיל לכתוב!

../images/Emo41.gif שרית חדד- חגיגה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

זה השיר הכי מתאים למסיבה
יש גם: מסיקה- תני לי אהבה רוני- סופרסטאר אמממ.. אוףף אני לא זוכרת עוד... הייתה לי רשימה ארוכה! אם אני אזכר- אני ארשום לך! :0)

כנס

חגיגה זה השיר הכי פצצה שיכול להיות! אין תדיסק ואני מניחה שאין לך תסינגל המקורי אז תוריד מקאזה תשיר.. והשירים האחרים שיכולים להתאים זה סופרסטאר,סוד ואני גם לא זוכרת הרבה...אם אני יזכר אני יגיד לך

מושיק20

New member
../images/Emo41.gifצודקת../images/Emo41.gif חשוב לשים ../images/Emo23.gif

יש עוד כמה כללים שתפוז אוסרים, כמו לפרסם כתבות סרוקות, לפרסם מילים של שירים ולדבר על הורדות לא חוקיות (קאזה, איימש, ווינאמיקס והשאר...) הכל על מנת לא לפגוע בזכיות יוצרים
כבדו את הכללים ואת

love amor

New member
|תפוזטיפש|

תמיד טענתי ככה
בכל מקרה אפשר לשים קישורים למילים או כתבות..חח

../images/Emo49.gif../images/Emo77.gifקודם כל...

המונהמון מזל-טוב! ובאמת את השיר חגיגה! וכל שיר של שרית חדד-הפצצצה!

למעלה