שלום לכולם

שלום לכולם

מעניין רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה למרות שאני כבר הרבה זמן בתפוז אוני לוכדת נחשים כבר 15 שנה (יעקב סלע לוכד הנחשים שנרצח היה בן זוג שלי חמש עשרה שנה) מקווה שיהיה פה מעניין

rea3

New member
ברוכה הבאה לפורום!

אני בטוח, שיהיה לך הרבה מה לתרום כאן.

gaichuk

New member
לא 'השגתי'. התמונה שלי.

הנה התמונה במלואה. הבחור משמאל לא רלוונטי. הבחור מימין שמחזיק את לבירינט זה אני. התמונה צולמה ע"י חבר משותף ובאותו יום ה'מזדנבת' התורנית היתה אמא שלך. חשבתי שאת מוכרת לי מאיפשהו אבל לא הצלחתי לשים את האצבע בדיוק. קחי הצעה ידידותית (באמת) , תורידי קצת פרופיל ונסי להתמזג לאט לאט. יש דברים שהשתיקה יפה להם ולהעלות אותם עלול לפגוע באנשים שמנסים לשכוח. אני לפחות אשמח לראות תמונות נוספות אם יש לך. חלק מהנחשים שהצגת הכרתי אישית וחלקם גם ישן אצלי, אם את מבינה למה אני מתכוון... עבר לא מעט זמן ודברים נוטים להתערפל והפרספקטיבה יוצאת מהפוקוס , במיוחד כשלא מתעסקים בנושא. קחי את הזמן ותרענני את הזיכרון. אנחנו כאן. ברוכה הבאה לפורום.

אמא שלי לא היתה מזדנבת ../images/Emo46.gif

אחרי יעקב ואם אתה אומר שאתה מכיר את יעקב אז היית צריך לדעת את זה יש לי הרבה מאוד תמונות גם מהתערוכות שלנו שאני ניהלתי וגם מנחשים שגידלתי בבית עוד לפני שהיכרתי את יעקב

salingre

New member
רגע...

זה לא מקום למשברים משפחתיים... אז ככה, מקבלת פנים היגענו ל: פדופיליה,נקרופיליה,משברי משפחה וסיפורי חיים... מוזר אם תשאלו אותי...

הלבירינט הזה נראה כמו בורמזי

עם של 20-30% ולא שום דבר לבירינט ביחס למוטציה הקיימת והמוכרת. למעשה ראיתי בורמזי כזה בחנות חיות לפני חמש שנים הוא היה תינוק. עד כמה שידוע לי בבורמזים לא קיימת מוטציה גנטית שמוציאה פס כזה ובדרך כלל מדובר על בעיות בהדגרה ולא גנטיקה. אני מצרף קישור לתמונה ומידע על הלבירינט המקורי שנפוץ בכל העולם.

שלום ידיד היקר הצלחת ל../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אז לידיעתך אני מעולם לא הייתי מזדנבת אחרי יעקב כן הכרתי אותו וכן בילינו הרבה פעמים יחדיו בכל מיני דברים אבל רק בגלל שעסקנו באותו מקצוע ובהחלט זה לא יפה לשים תמונה שלא שלך ולבקש זיהוי בברכה ליידיסנו

dreaming h

New member
זה רק אני או....

שכולם מבולבלים? מישהו יכול לנסות לעשות לי קצת סדר בקשרים המשפחתיים פה? הרומנטיים כבר בילבלו אותי לגמרי.... האם ליידי סנו המקורית קשורה לאשת הנחש שחזר בתשובה? האם שתיהן היו בנות זוג של יעקב? האם הן אמא ובת? אם יש פה סתירות במידע, מי צודק? הצילו...

salingre

New member
אוהו... סיבוחיישן...

יש כזה פורום, "אהבה מעבר לפינה" נראה לי ששם מקומכם

ליידי סנו המקורית היא

אמא שלי והיא התרגזה כשסיפרתי לה על התמונות כי היא לא נתנה לו רשות להעלות תמונות שלה אז היא ביקשה ממני לינק להודעה שלו

salingre

New member
ואואוה...

אתן יכולות לתת ל"אהבה מעבר לפינה" תסריט ל3 עונות...

dreaming h

New member
עכשיו באמת הצלחתן לבלבל...

כתבת: "שהייתי בת 12 הוא היה בן זוג של אמא שלי ואחר כך כשגדלתי קצת הוא נהיה בן זוג שלי" ואמך כתבה: "הוא מעולם לא היה בן זוגי הינו ידידים אבל לא בני זוג נא לתקן טעות"

salingre

New member
שאלה

נחש הפעמונים הזה עדיין חי ואצלך? הוא מנותח או רק רגיל לידים?

לצערי כשיעקב נרצח

הייתה פשיטה של רשעות שמורות הטבח בראשות אריה קילר ולמרות שהצלחנו להציל את אטרוקס הוא לא שרד את הטיפול של הבחורה שאצלה הוא הוסתר ונפטר בקשר למנותח אטרוקס היה מתנת יום הולדת 14 מיעקב וגדל אצלי מגיל צעיר אז הוא היחיד שלא היה מנותח מכל הנחשים שגידלתי הוא היה רגיל רק לידיים שלי ושל יעקב והייתי רוצה לראות את האמיץ שהיה מנסה להתקרב אליי שהוא עליי שאר הנחשים שגידלתי היו מנותחים כמו זאת לדוגמא מצרית שאם היא לא היתה מנותחת אחרי הביס שהיא דפקה לי איזה יום זה לא היה נגמר טוב

למעלה