מצטער לשמוע ומאחל לך הצלחה ובריאות שלמה לאביך ערב טוב
ה השושן הצחור New member 2/6/04 #22 לא כול-כך ברור לי איך לימון ויין אדום מורידים את האינדקס הגליקמי?
ל לזר New member 2/6/04 #23 לימון ויין אדום יבש אלה מרכיבים שמעקבים פירוק הפחמימה בכיבה. זה הכל. אני יודע שיש רופאים הממליצים לסוכרתיים לגבי יין אדום יבש.
לימון ויין אדום יבש אלה מרכיבים שמעקבים פירוק הפחמימה בכיבה. זה הכל. אני יודע שיש רופאים הממליצים לסוכרתיים לגבי יין אדום יבש.
ה השושן הצחור New member 2/6/04 #24 מדהים בעלי גם ככה חושב שאני אלכוהליסטית בגלל הכוס המסכנה שאני שותה עכשיו יהיה לי תרוץ האמת גם על התפו"א האפויים לא ידעתי
מדהים בעלי גם ככה חושב שאני אלכוהליסטית בגלל הכוס המסכנה שאני שותה עכשיו יהיה לי תרוץ האמת גם על התפו"א האפויים לא ידעתי
ל לזר New member 2/6/04 #25 יש להדגיש - יין אדום יבש. אני משתגע. יש לי 2 תמונות של שושן צחור עם נר דולק ונר כבוי ואני לא מוצא אותן. שתי התמונות מונחות על הקיר לפניי. אם לא אמצא את המקורות אצלם אותן מהקיר עבורך אני משתגע....איפה הן?
יש להדגיש - יין אדום יבש. אני משתגע. יש לי 2 תמונות של שושן צחור עם נר דולק ונר כבוי ואני לא מוצא אותן. שתי התמונות מונחות על הקיר לפניי. אם לא אמצא את המקורות אצלם אותן מהקיר עבורך אני משתגע....איפה הן?