שלום לכולם

D o l f i n a

New member
שלום לכולם

אני נכנסתי לפורום לראשונה היום, ועליי לציין שפינה מאוד חמה בניתם פה... Weel... ברוכים כל הנימצאים, ושיהיה סופ"ש מהנה.

אסתי69

New member
ברוכה הבאה

הנה
או
עוגיות זוד יביא ועל התמונות סוויטי או נריסה :))

D o l f i n a

New member
המממממ...

אף פעם לא אהבתי את הראיונות עבודה האלו
מה למשל תרצו לדעת?

אייבורי

New member
אני רוצה לדעת

גובה בגובה פני הים משקל סגולי אורך צמות עומק הגרון יכולות איפוק רגישות לדיגדוג חובבת ציור יכולת מתיחת גבולות טוב נתחיל בזה

D o l f i n a

New member
התקלת אותי לרגע

אבל עבר לי... אז הינה אני: גבוהה מפני הים סגולה רק אחרי ארועים ממש מיוחדים אינדיאנית, אבל שונאת צמות מלתעות אין רגישה חובבת כן, מציירת - זה יהיה אבל לאנושות מתיחות למינהן - נזקף לזכותו של זה שאני איתו.

אייבורי

New member
פזצטה

זה היה דף ראשון של השאלון. תהפכי את הדף. ווואללללהההההההה שוב רשימה. הפעם לענות עם ידים קשורות מאחורי הגב נמוכה מים המלח ? שותה תה עם כפית ? כמה סוכר בלי לערבב ? איזה נוצה יש לך ? מתי הייתי בצומת סגולה ? קצר ארוך או עבה ? זקורים או שקיות חלב ? ריקות או מלאות ? פירסינג בגבה מעורר או מדכא ? פירסינג נוסף ? מתי קעקוע אותך לבית ? מתי מגיע לפה האדון ?

D o l f i n a

New member
רק בגלל שאין לי מושג מה זה "פזצטה".

תלוי במיקום הגאוגרפי שלי, אני מניחה שאם מדובר בגובה פני הים של ים המלח יתכן מאוד שאמצא עצמי נמוכה ממנו. לא, אבל מלקקת את הכפית אחרי שאני מערבבת. ראה שורה מעלה. נוצה רגילה בצבע כחול מחנות גאג'אטים מצויה. מעולם לא. כל התשובות נכונות. חלב קונה בקרטון. חלב מלא כמובן. היה לי, ודיכא אותי מאוד כשהוא נתלש ודיממתי כמו נבלה. ב - באלי באטן... קעקעו אותי פעמיים, זה לא היה בבית, יותר כמו סטודיו לקעקועים. עבור - נחמד לי להישאר אנונימית פה.

princeOFdream

New member
זאת משום שידידי פה, לא כתב זאת נכון

אחי, גם אתה (כמוני) ממשפ' הדיסלקטים?
הבחור דיבר על מה שנקרא בצבא- פזצת"א, שז"א: פול, זחל, צפה, תווח, אש. זהו.

למעלה