שלום לכולם!!!!

lady h

New member
שלום לכולם!!!!

אחרי החג נשארו לי במקרר המון(!!!!!!!!!) גבינות מוצרלה, רוקפור, צפתית, בולגרית וצהובה עם חורים (סליחה על הבורות....לא יודעת איך היא נקראת). יש לכם הצעה/ות מה ניתן לעשות עם כל השאריות??? (יש לי גם בצק עלים בהקפאה שבסוף לא השתמשתי בו)

דנטל

New member
על גבי הפורום יש המון רעיונות

וגם במאמרי הפורום תוכלי למצוא מתכונים שיעזרו לך. ובואי נחכה עוד קצת ונראה אם יש לחברי הפורום עוד רעיונות.

efratn

New member
בצלים ממולאים

חפש/י בפורום מתכונים. אם אספיק לחפש אעתיק לכאן את המתכון - מעולה!!!

efratn

New member
הנה קישור למתכון

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=75&msgid=31843302 ממש לא חייבים גבינת ריקוטה - אני משתמשת במה שיש בבית אפרת

lady h

New member
היי

ניתן להשתמש גם בגבינות שציינתי גם אם הן לא כפי שכתוב במתכון?

נירהמ1

New member
פשטידה משאריות גבינות/נירהמ1 ../images/Emo39.gif

הנה לך מתכון מאולתר: פשטידה משאריות גבינות/נירהמ1 לתבנית פאי, או תבנית קפיצית מס' 24. אני שמה שמן במחבת (רצוי קנולה), מוסיפה שתי שיני שום שבורות, שלושה בצלים גדולים ומטגנת, מוסיפה סלסלת פטריות טריות פרוסות, מטגנת עוד דקותיים ומוציאה. מערבבת גבינה לבנה, עם שאריות של גבינות קשות מוסיפה 2 מכלים שמנת חמוצה 5-4 ביצים סופר-טריות מעט מאוד מלח, פלפל שחור גרוס טרי, עשבי טוסקאנה, מעט רוזמרין חצי כוס פירורי לחם לא מתובלים (יש מספיק תבלינים) מערבבת הכל ואופה עד שפני הפשטידה משחימים. בהצלחה!

נירהמ1

New member
אפשר להוסיף לפשטידה הזאת גם

שאריות של סלמון מעושן, הוא מוסיף המון לפשטידה, אבל אז צריך לוותר על המלח, כי הסלמון מכיל כמות די גדולה של מלח, וכן גם הגבינות.

hogo26

New member
מצטער על העילמות

את יכולה לבשל פסטה עם רוטב שמנת וגבינה, קצת כבד אבל טעים, עם הבצק עלים את יכולה לקחת תגבינות לגרד אותם לתבל אותם קצת,בזהירות עם המלח, לפזר על הבצק ולעשות שבלולים, אפשר עם רסק בשביל הצבע, פשטידות למיניהם,פיצות, פיצה עם בצק עלים, הכי פשוט זה לעשות איתם טוסט ,

למעלה