שלום לכולם!

hevel

New member
שלום לכולם!

אני מחפש מוזיקה ערבית (בעיקר מיצרית) ישנה בסיגנון אום קולטום האם תוכלו לעזשור לי ולתת לי המלצות על אמנים טובים בז'אנר הזה?

shlomo10

New member
לא מבין בערבית אבל אני יכול להציע

לך משהו אחר, ישנה הזמרת היידה hayedeh שנחשבת כאום-כול-טום הפרסייה , תקשיב תשמע וספר איך היה, אם אתה רוצה כמה שירים פנה אלי באיציק

hevel

New member
טוב תודה רבה אחי!!!!

אני אשמח לקבל כל מוזיקה מוסלמית ישנה... ד"א למישהו יש המלצות לזמרות צרפתיות ישנות כמו אידית פאפ?

shlomo10

New member
עוד מוזיקה פרסית ישנה

הזמרות sima bina והזמרת shakila שמבצעת שירים שקטים בגוון ישן ועם סלסולים רבים

miromiro

New member
מאיפה משיגים את המוזיקה הפרסית של

הזמרות שציינת? והמלצות משלנו- זהבה-בן שרה אום כול-תום. ביצוע מצויין. מורין נהדר זמרת ישראלית פרסיה שרה שירים פרסיים קלאסים עם תזמורת קמרית בתוספת כלים מזרחיים.

shlomo10

New member
טוב, איפה ניתן להשיג,

בחנויות הדיסקים הגדולות כמו טאוור רקורדס ניתן להשיג מקסימום את הדיסקים של מורין נהדר וכבר הזכרתי פעם שכל מה שהיא עושה זה גרסאות כיסוי לשירים ישנים בפרסית, אבל היא שרה יפה מאוד, בכל מקרה אני אוהב את המקור זה נשמע הרבה יותר אמיתי , ואם יש כבר דיסקים בפרסית שלא מהארץ הם דיסקים של אמנים לא מוכרים ואני לא יודע מה לגבי השירים שלהם. ניתן להשיג דיסקים של האמנים הפרסיים המובילים בחנויות שלמוזיקה פרסית התל אביב כמדומני יש ברחוב בן יהודה בתל אביב ובתחנה המרכזית יש כל מיני חנויות ללא ממש מתמצא. אפשרות שלישית זה באינטרנט ולאלו שלא מורידים ניתן להאזין לשירים של אותם זמרים באתרים שונים, אם יש ביקוש גדול אני מוכן לנסות לאתר. חג שמח שלמה

shlomo10

New member
או קיי אז הנה כמה לינקים

הראשון לאתר שמפעיל תחנות ראדיו בפרסית http://www.iranianradio.com/listen.php כמו גם השני http://www.aryalive.com/Default.asp אני לא מבטיח שירים ישנים אבל יש שם שירים נחמדים כשאמצא לינקים לשירים ישנים אוסיף, משום מה אבדתי את הלינק שהיה לי, עמכם הסליחה, ניתן בכל אופן לנסות ולמצוא דרך גוגל חג שמח שלמה

The Orange One

New member
זהבה בן ../images/Emo5.gif

מאוד לא אוהב את העבודה שהיא עושה, המון חובבניות בעבודה הזאת. אני לא רואה אותה מתקדמת לשום מקום, הנה משהו שכתבתי עליה במקום אחר ועוד דבר שכתבתי שם בהמשך.

miromiro

New member
זהבה-בן. קראתי את מה שכתבת במקום

האחר, לגבי הדיסק עם גרסאות הכיסוי (מה אברך) הוא זוועתי! לגבי קולה של הגברת, זה באמת עניין של טעם כי אני מעדיף אותו על קולה של שרית חדד למשל, לגבי הדיסק הספציפי עליו המלצתי, אינתה עומרי יש בו לא רק זהבה בן ששרה שם מצויין אלא גם תיזמורת שעושה עבודה פנטסטית . אני אוהב את הביצוע הזה יותר מאשר את המקור. המקור? הריי אף פעם זה לא נשמע בדיוק אותו דבר פעמיים אבל אני מתייחס לדיסק של אום כול-תום הלבן. בוקר-טוב

samai

New member
זהבה בן שרה אום כולתום ../images/Emo45.gif

אינתה אומרי אני אישית מעדיף את הביצוע של זהבה בן. מכמה סיבות. ראשית בגלל ששומעים את העוד
-בהקלטות של אום כולתום התזמורת נמצאת בעמדה נחותה ובחוסר באלנס מפלה. הזמרת שרה מתחת למיקרופון ושאר התיזמורת לא מוגברת בכלל. זה גם מסביר למה בשנים האחרונות של הופעותיה, לא היה עוד בכלל
. אישית, אני אוהב את הדיוק בקול של זהבה, הוא יותר חלק, למרות כמה סטיות בשירה (במילים), ולמרות שלעתים שומעים מאמץ בקול. לי זה לא מפריע. חבל לי שזהבה כל כך השתדלה לחקות את המקור, במקום לקחת את הכיוון שלה. זהבה גם יותר עדינה, לדעתי. באשר לשירה של זהבה, אני חושב שהיא הרבה פעמים בוחרת חומר באיכות נמוכה. אבל היא פשוט גדולה
. למשל: "זמר שלושת המשאלות", או "געגועים לחיבוקים חמים". מרגש אותי כל פעם מחדש. שלכם B. Eitan

The Orange One

New member
אני מניח שהתכוונת לזמר שלוש

התשובות ולטעמי הביצוע של רבקה זוהר הרבה יותר מרגש ומתאים. הבעיה של זהבה במשפט אחד לדעתי היא שהיא נגררת אחרי טרנדים ולא מובילה כפי שזמרת כביכול במעמדה אמורה לעשות.

krasnoludek

New member
מצחיק

איך שאתה מכניס לכל מקום את הרגש שלך לגבי זהבה בן. קבל מסר נוסף...

matisse99

New member
ומה שאני מעריך אצל זהבה

בניגוד למבצעות אחרות זה השירה האינטיליגנטית שאינה מתפתה לסלסולים מיותרים, מעין "דיוק" שכזה.

mikucho

New member
להלן המלצותיי

עבדל חלים חאפז, עבדל וואהב הם מהתקופה שלה. ממליצה לך להכנס לפורום של ריקודי בטן תוכל לקבל יותר אינפורמציה ממה שסיפקתי לך. תהנה

hevel

New member
תודה רבה עזרת רבות!

אם תוכלו לעזור לי גם עם הזמרות הצרפתיות הישנות זה מאוד יעזור!

lydiamai

New member
לדעתי אתה יכול להכנס לחנות הדיסקים

ביפו - ולהסביר להם מה אתה רוצה. צריך הרבה סבלנות בתקשורת מולם - הם לא מיד נחלצים לעזור, אבל אם אתה רציני הם יעזרו. אם אני לא טועה, יש דיסקים ממש שווים של זמרת בשם פטמה סרחן - שמבצעת יופי של אום כולתום. אבל יש עוד הרבה. עוד מידע כולל הורדות אפשר למצוא באתר http://www.mazika.com הכל תלוי עד איזו רמה של 'עומק' אתה רוצה להגיע. יש אתרים רבים שבהם תוכל למצוא את שמות השירים - ואז לחפש ביצועים אחרים. בהצלחה.

למעלה