../images/Emo4.gifאויש...
תראי, קודם כל את חייבת להיות חזקה! אני מבינה את הבכי שלך, קשה לך מאוד עם הפרידה מאלי, כל התהליך הזה יקח זמן וצריך לתת גם לכם וגם להם הזדמנות. לדעתי זה מעולה שהגעת לשם בהפתעה
ראית דברים שלא היית רואה שמגיעים בשעה יעודה וביום קבוע , גם אם הם קשים - עכשיו ההנהלה יודעת שאלי לא זרוק שם בלי משפחה אוהבת וזה מאוד חשוב
את שואלת איך לפתוח שיחה , אני מניחה שהייתי מכינה דברים שראיתי כשהגעתי בהפתעה ולא מצאו חן בעיני , ודורשת הסבר
- אני לא מהמבקשים , אולי את כן. אני לא מציעה לך לצאת למלחמה עם ההנהלה , מצד שני- מדובר באח שלך ואם את חושבת או מאמינה שהמקום הזה לא יכול לתת לו
את הטוב ביותר תגידי להם שאת נותנת להם עוד שבוע נסיון ואם זה לא זה, את מוציאה אותו משם. זה מה שאני הייתי עושה , אולי אחרים יגידו לך אחרת , כל אחד וההחלטות שלו... סיגל! אף אחד לא עושה לאלי טובה , מי שזכה לכך שאלי יהיה בפנימיה/מוסד או איך שלא קוראים לזה , זכה!!! וזה חשוב שהדברים יאמרו ממש כך- אוקיי יש לו בעיות אבל הוא קודם כל בן אדם ולכל בן אדם יש גם זכויות. הייתי מציעה לך לנסוע עם א. אם זה אפשרי... אם זה בלתי אפשרי אני עדיין חושבת שאם את מרגישה שיהיה לך קשה לבד ולו רק בגלל שאת לא אסרטיבית -קחי איתך מישהו שמכיר את המקרה ויכול לעזור לך להגיע לשביל הזהב עם ההנהלה. שבת שלום והמון חיבוקים לכולם וגם לאלי כמובן ו.............