שלום לכולם!!

A K I R A

New member
שלום לכולם!!

יש לי בקשה קטנה אני רוצה (רוצה... ביקשו ממני ><) לעשות פעולה לחניכות שלי על סקורה ואני צריכה שאלות קלות לגבי הסדרה לדוגמא: איך קוראים לחית המשמר של ספר קלפי הקלאו? הן ילדות בכיתה ב' אז להתחשב : ) תודה רבה לכל משתפי הפעולה! ואני צריכה 20 שאלות ככה זהו

SailoR VenuS

New member
וואי איזה כיף לך! זה בטח מזה כיף :)

טוב אז הנה כמה שעלו לי לראש..(
): 1. מיהו החבר הכי טוב של אח של סאקורה?(LOL) 2. מה טומויו אוהבת להכין לסאקורה? 3. מה קרו הכי אוהב לעשות? 4. מי יצר את ספר קלפי הקלאו?(וזה רק אם הן מקשיבות בפרקים...
) 5. מיהו השומר השני של ספר הקלפים? 6. מאיפה לי ומיילין הגיעו? 7. מי קרא למיילין לחזור לארצה? 8. איך נראה השרביט(זה שרביט נכון..?) הישן של סאקורה? 9. איך נראה השרביט החדש של סאקורה? 10. איך קוראים לאמא של סאקורה? 11. איך סאקורה קוראת לאבא שלה? 12. איך טויה קורא לסאקורה?(
) 13. איך קוראים למורה של סאקורה(שעזבה)? 14. מה טומויו אוהבת לעשות בזמן שסאקורה בפעולה? 15. מהו הקלף האחרון שסאקורה תפסה? 16. מהו הקלף הראשון שסאקורה תפסה? 17. מיהו הילד שכל הזמן מספר שקרים?(
) 18. מה סאקורה צועקת כשהיא רוצה לתפוס את הקלף? 19. איך קרו נראה בצורה האמיתית שלו? 20. ועכשיו.. מי שתתחיל לשיר את שיר הפתיחה הכי מהר תזכה! :) אולי את 15 ו-16 הן לא יזכרו אבל לא נורא.. מקווה שעזרתי.. וואי אני טובה בזה O_O

בצלצל מה קורה :)

חחח יפה משקיעה בפעולה... :) הכנתי להן כבר תפזורת, אנחנו צריכים רק לעשות להן גם בינגו עם השאלות שתימצאי ויש לי פרסים להביא :) נ.ב. איך היה אצל שרון? נהנתם?

את יכולה לעשות חבילה עוברת

מהשאלות האלו והמתנה תיהיה פזל סאקורה והשיר יהיה שיר מסאקורה.. אממ אפשר גם לצלם תמונות של סאקורה כך שהם יהו בשחור לבן והם יצבעו אותם

HuGo Hell

New member
צופים? נוע"ל? ../images/Emo3.gif ../images/Emo1.gif

אין לי שאלות. אבלאם את עושה טרויה קטנה על זה, תוודאי שהן בכלל רואות את זה

למעלה