שלום לכולם..!!

שלום לכולם..!!

אני כאן חדש בפורום... ואשמח להיות חבר פעיל בפורום... לדעתי מאיה בוסקילה אחלה זמרת.. עם קול נשמה וקול מרגש אוהב אותך מאיה.. וגם את דנה אינטרנשיונל לא פחות!!!

hero D

New member
חחח דני...

בסוף כולם מהפורום של דנה יעברו לפה.... ברוך הבא!

k a b o o k

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אני יניב..
מקווה שתהנה פה

איזה חומד!!! ../images/Emo13.gif

חומד אני בחור בן 19 מחולון שמאוד מאוד אוהב את דנה אינטרנשיונל מעריץ מושבה שלה.. וגם מאוד אוהב את מאיה בוסקילה.... לכן אני עוד לא בחורה ואני בחור !!! ותודה על הברכה שלך...

חחחחחחח איזה מצחיקולה!! אני מת!!!!

חומד אני לא שוקל להפוך את האישיות המינית שלי ואני רחוק מזה !! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את מצחיקה אותי !!! שיהיה לך אשמך יום קסום ומלא אהבה !!!

hero D

New member
דני...

מה אתה בדיוק אוהב במאיה בוסקילה ואיזה שיר שלה אתה הכי אוהב?

The Juck

New member
דג|ברוך הבא >

אל תשים לב לכל התגובות המפגרות :) קבל את החיבוק המסורתי
:) תהנה כמו שאני נהנה פה

תודה מותק.... !!!

שיהיה לכולם שבוע טוב ומלא מלא אהבה וכייף !! ואני מקבל את השאלות בכייף והבנה ובחיבה !!!! והיא יכולה תמיד לשאול ואני לא חייב תמיד לענות !! היא עורסת !!!

חחח

אני מבינה שהתגובה שלי היא אחת מהתגובות המפגרות, מילא, דני אני מקווה שאתה יודע שזה בצחוק כן?!

../images/Emo24.gif ברוך הבא לפורום , דני

מקווה שתהנה איתנו כאן , מבקש ממך רק לקרוא את החוקים , כמו כל חבר שעשה את זה כאן .... ומאיה בהחלט הייתה שמחה לדואט עם דנה - כך היא אמרה באירוח , והיא אוהבת אותה ומכירה אותה מהזמן האחרון .

תודה רבה לכולם!! אוהב אותכם...!!!

אני באמת מקווה שמאיה תעשה דואט עם דנה אינטרנשיונל הלוואי!!! אמן!! וזה מאוד כייף לקבלת פנים כמו שאתם עושים לי כאן.. זה נותן הרגשה טובה על הלב.. וזה כייף ואני כבר מרגיש את עצמי בבית של אחרים .. חחחח סתם צוחק... אז לסיום אני אוהב אותכם אתם אחלה והכן כן אני דני בין לאומי ואני דני אינטרנשיונל !!!! לסיום אני אוהב את כולכם !!!

למעלה