שלום לכולם.....

lllilach

New member
שלום לכולם.....

שלום אני חדשה פה זה זמן רב, בערך כחודשיים אני מנסה לרשום הודעה בפורם הזה לבסוף הצלחתי..:] ורציתי לשאול שאלה בנוגע לסדרה אני מקווה שלא תצחקו על בורתי בנוגע לשאלה.. ראיתי את הפרק האחרון של תיקים באפלה גם בערוץ STAR WORLD וגם בערוץ 2 ומשום מה אני לא מצליחה לקלוט מה בדיוק האמת ?!?! או שקלטתי ואני פשוט מתחכחשת לכך... אני מקווה שמשהו יוכל לענות לי על השאלה תודה:]]

ofir 1233

New member
האמת היא:_____

היא שב2010 הפלישה הסופית של החייזרים.....מקווה שלא הרסתי לכם תמתח אבל אותי הסידרה עדיין מותחת כי לא ראיתי את עונות 4 5 6 7 8 תמבין וברוך הבא אחי..... ותעשו פורום נורמלי לא נח לכתוב ככה הודעות http://thugshouse.tk/ ככה עושים פורום

אזהרה- ספויילר מעליי!../images/Emo46.gif

לכל מי שלא ראה את שני הפרקים האחרונים בעונה התשיעית.

lllilach

New member
אז מתברר שכן הבנתי

אז כנראה באמת הבנתי מה הסוף.. חשבתי שפשוט יש יותר מזה. ודלגתי על זה...תאמת סוף די מבאסת כאילו ציפיתי ליותר מתיקים באפלה.. אבל לא נורא אני לא באה לרדת עליהם או משהו:]]

Ice Age

New member
קודם כל,

ברוך/כה הבא/ה לפורום. אני שמח שסוף סוף הצלחת לשים הודעה, זה באמת קצת קשה.

mmmm היחיד

New member
נצל"ש...../images/Emo153.gif

היי לך דרך אגב....ברוכה הבאה... אמממ...בפרק אתמול בAXN נכון היו את הקברים האלו עם החייזרים,הקברים ההמונייים האלו...הבורות האלו....זה עשה לי קונוטציה לשואה... בכל מקרה הפרק הזה כנראה ממש השפיע עלי כי היה לי ממש קשה להירדם אחר כך ...וגם היום בשנת הצהריים שלי חלמתי על פלישה המונית של חייזרים, שחייזרים יוצאים מתוך ביצי תרנגולת...ושניסיתי לפתוח ביצה אחת יצא לי משם אפרוחון חריג.... ועוד משהו - נכון בפרק הופיע איש כזה בסוף עם מולדר ברכבת, ההוא שחתך לא את הגרון...אני מזה אוהבת את השחקן הזה... ומה קרה עם הסנטור???הוא בכוונה נעלם כשמולדר ניסה ליצור איתו קשר?????

orrrrrrrrr

New member
ואיי איזה חלום..

אני כבר שניייים שלא חולם(לפחות לא זוכר על מה) מה הם חיזרים או מצורעים?

orrrrrrrrr

New member
הבחנתי- אבל היה כתוב בהודעה ה1

שהוא לא הצליח לשלוח מספר חודשיים, אז הנחתי שזה דרך הפלאפון?

למעלה