שלום לכולם!

שלום לכולם!

אנחנו בקרוב נהיה תושבי מודיעין. כחלק מלימודיי החינוך (אני סטודנטית לחינוך מיוחד), נתבקשתי להכין עבודה על העיר שבה אני מתגוררת, והחלטתי להכין על העיר מודיעין, על מנת שאדע טוב יותר על משכננו החדש (לא מזיק אף פעם). אני מחפשת תמונות של העיר לאורך השנים. אם למישהו יש תמנות של העיר כפי שהייתה קיימת בתחילת דרכה (אמנם היא רק בת 7 אבל התפתחה מאוד), אני מאוד אשמח עם תוכלו לעלות אותן כאן. כל מידע נוסף יכול לעזור לי מאוד ואהיה אסירת תודה!! יום נעים!

א י ו ש י

New member
ברוכה הבאה לעיר שלנו המדהימה!

אין לי מושג היכן יש תמונות אבל תבדקי באתר של עיריית מודיעין אולי יש שם... או בכלל באתרים של מודיעין (לא שיש ככ הרבה)

בדקתי בכל אתר אפשרי

אבל הם מציגים שם תמונות אקטואליות. אני מחפשת תמונות ישנות יותר, את ההרים לפני שהיו שם בתים. אולי מישהו צילם בעבר ממצלמה פרטית וזה מאוד יוכל לעזור לי. תודה בכל אופן על התייחסותך!

Neta558

New member
אני אנסה לחפש..

אבל אני דיי בספק אם יש לי תמונות כאלה.. אם זה רק כדי להעביר את המראה הכללי של האיזור, את יכולה להשתמש בתמונות עדכניות מגבעת תיתורא, סה"כ מודיעין נבנתה על גבעות דומות. אם חשוב לך למצוא תמונות של האיזור עצמו לפני ובזמן הבניה, אפשר לנסות לשאול בעיריה, או יותר טוב, בחנויות הצילום. אני דיי בטוחה שבצלמניה יהיו תמונות כאלה בין הררי התמונות של האיזור שצולמו שם במהלך השנים.

eitan-as

New member
יש לי כמה, אני אחפש

יש לי כמה תמונות של רחוב עמק האלה בשמשוני, בתקופה שהוא היה עדיין גבעות (לפני 6-7 שנים) ושל הגבעות שהיו פעם מתחם ציפור (רחוב עמק האלה, הצד עם המספרים הזוגיים). אני אחפש בבית ואעלה לכאן, אם אמצא. איתן.א

משה שכטר בטח משועמם

הוא היה ראש העיר הקודם. ראש עיר גרוע אבל בן אדם נחמד. אני בטוח שהוא ישמח לעזור.

eitan-as

New member
מצאתי !!!!

מצאתי שתי תמונות דומות מאוד של רחוב עמק האלה פינת יחזקאל הנביא (בשמשוני). הגבעות בצד השמאלי של התמונה הם מתחם ציפור. צולם לפני כ-7 שנים מהמקום שהיום הוא גינת המשחקים ברחוב יחזקאל הנביא, לפני עמק האלה. בהצלחה בעבודה... איתן.א.

למעלה